Αναστασία Αντωνέλλη για Σ. Γεωργουλα «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»

Και νέα απάντηση της κας Αντωνελλη στον Σ. Γεωργουλα


Σας προωθώ  αντίγραφο από το Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά  την 13η συνεδρίαση της 22/6/2018.

 Ειδικότερα επί του πρώτου θέματος (1) της Ημερήσιας διάταξης και επί της εισηγήσεως του κ Γεωργούλα αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως αποτυπώνεται από τον πίνακα θεμάτων και η οποία πρέπει να εκτελεστεί.
Λυπάμαι που αναγκάζομαι να απαντώ σε τέτοια ψεύδη, όμως αποτελούν την κατεξοχήν τροφή των δημαγωγών που επιθυμούν την προαγωγή τους σε λαϊκιστές. Είναι γνωστό άλλωστε ότι "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται". 

Ελπίζω στην κατανόηση των δημοτών

Η Αντιδήμαρχος
Αναστασία Αντωνέλλη

1.
Συζήτηση για τους πλειστηριασμούς ακινήτων
 Κατόπιν :α)εισήγησης του δημοτικού συμβούλου κ. Γεωργούλα Ευστράτιου για εφαρμογή δυο «μέτρων» σχετικά με το πρόβλημα των πλειστηριασμών, ήτοι: 1. Τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για την καταγραφή όσων βρίσκονται υπό απειλή πλειστηριασμών λόγω κακής οικονομικής θέσης, για παροχή νομικής βοήθειας και στήριξης τους, για κινητοποίηση ιδιωτών, ώστε να προσφέρεται ένα «δίχτυ» προστασίας   και 2. Να μην προχωρήσει ο Δήμος Λέσβου σε κατασχέσεις περιουσιών δημοτών β)σχετικής συζήτησης, τοποθετήσεων μελών του Σώματος και του Δημάρχου κ.Γαληνού που αναφέρθηκε στην ύπαρξη έντονου προβληματισμού επί του θέματος και στη δημιουργία οργάνου που θα οργανώσει περαιτέρω ενέργειες, προτάθηκε η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Λέσβου κ.Γαληνό Σπυρίδων (τον οποίο θα αντικαθιστά η δημοτική σύμβουλος κα.Αντωνέλη Αναστασία) και εκπροσώπους  όλων των δημοτικών παρατάξεων.