Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου η Μυτιληνιά αθλήτρια ΟΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ

Στο Γκιορ της Ουγγαρίας


Στο Γκιορ της Ουγγαρίας θα πραγματοποιηθεί  το 2ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Στίβου  Κ18 από 5-8 Ιουλίου,  με τη συμμετοχή  22 αθλητών και αθλητριών που απαρτίζουν την Εθνική μας Ομάδα (9 Παίδες και 13 Κορασίδες).

Στη διοργάνωση έχουν δηλωθεί 538 Παίδες και 597 Κορασίδες από 50 χώρες της Ευρώπης και το ενδιαφέρον αναμένεται  να είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αφού το αγωνιστικό επίπεδο είναι υψηλό.

Η αποστολή μας ταξίδεψε το πρωί για τη Βιέννη  με υψηλές προσδοκίες και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και  η ταλαντούχα πρωταθλήτρια μας  ΟΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης)  για να αγωνιστεί στα 5000μ. Βάδην αλλά και ο προπονητής της και Ομοσπονδιακός Τεχνικός του ΣΕΓΑΣ Γρηγόρης Κοντός για να την συνοδεύσει και καθοδηγήσει στον μεγάλο της αγώνα.

Η ΄Ολγα που αποτελεί υπόδειγμα αθλήτριας με την φοβερή τεχνική, την  σκληρή δουλειά  προσηλωμένη στους στόχους της,  απέδειξε πως είναι  ένα άξιο ......καταπληκτικό ταλέντο.
Καθ΄όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, στα 3000μ στα 5000μ. και στα 10.000μ.  «ΒΑΔΙΖΕΙ»   τον κάθε αγώνα της ευγενικά, σεμνά και ταπεινά, σεβόμενη τις συναθλήτριές της, καταρρίπτοντας  τις ατομικές της επιδόσεις, συντρίβοντας τα Παλλεσβιακά ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, πετυχαίνοντας επιδόσεις που είναι από τις καλύτερες σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε  ότι καλύτερο επιθυμείς ....να απολαύσεις και να «ΒΑΔΙΣΕΙΣ»  και αυτόν τον μεγάλο αγώνα ....όπως εσύ ξέρεις!!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΄Ολγα και Γρηγόρη !!!!