Παιδική παράσταση στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου από τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Πολιχνίτου


Ο Οργανισμός  «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» κάνει γνωστά τα παρακάτω:


 Μια εκπληκτική θεατρική παράσταση διοργάνωσε η κα Κατερίνα Ζούρου, υπεύθυνη του Παιδικού Σταθμού Πολιχνίτου με την συμμετοχή των παιδιών που φιλοξενούνται  στον εκεί Παιδικό Σταθμό, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης  της φιλοξενίας τους, στο τέλος Ιουλίου.

Το σενάριο και η μουσική της παράστασης “Η γοργόνα και το μαγικό κοχύλι”  ήταν διασκευή της κα Ζούρου, η οποία σε  συνεργασία με την κα Παραθυρά- βοηθητικό προσωπικό του σταθμού- έφτιαξαν  σκηνικά  δημιουργώντας μια παράσταση που θα ζήλευαν και επαγγελματίες θεατράνθρωποι, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει μεράκι για δουλειά και φαντασία τα αποτελέσματα είναι   θαυμαστά από όλους. Στην παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου ,  πήραν μέρος 21 παιδάκια του Παιδικού μας και μας μετέφεραν μέσα από μια πανδαισία χρωμάτων, ήχων και ερμηνειών στον μαγικό τους κόσμο, περνώντας μας μηνύματα αγάπης για τον άνθρωπο και το περιβάλλον!

Στο κατάμεστο Πολύκεντρο του Πολιχνίτου, η κα Αναστασία Αντωνέλλη, Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος του Οργανισμού, πέρα από τα συγχαρητήρια στο άξιο προσωπικό και στα παιδάκια του Παιδικού, συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους γονείς  για την διάθεση στήριξης και  προσφοράς με την οποία περιβάλλουν τον Παιδικό Σταθμό.

Ενημέρωσε επίσης ότι η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, να αποκτήσει έναν σύγχρονο Παιδικό Σταθμό η Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, τονίζοντας ότι: ”Όπως έχουμε υποσχεθεί, ο Πολιχνίτος και τα γύρω χωριά θα αποκτήσουν τον Παιδικό που τους αξίζει. Έτσι μετά την ολοκλήρωση των μελετών που απαιτούνταν για το κτήριο Μπάρου, βρισκόμαστε στο στάδιο των αδειοδοτήσεων. Εργαζόμαστε εντατικά προκειμένου να  καταφέρουμε να τις έχουμε το συντομότερο και πιθανά μέχρι τέλος του έτους να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην δημοπράτηση του έργου, το οποίο θα γίνει με χρηματοδότηση από  τον Οργανισμό μας, όπως ομόφωνα έχουμε αποφασίσει ως Διοικητικό Συμβούλιο.”