Καλό καλοκαίρι από την «Μαϊμού …» του αθλητισμού της Λέσβου

Ζέστες πιάσαν και δεν ξέρω που θα πάμε να δροσιστούμε. Δεν έχουν ακόμη βάλει και air condition στην ζούγκλα, μόνο wi-fi έχουμε προς το παρών.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι!!

Ήρθε εκείνη η εποχή του χρόνου που η «Μαϊμού» παίρνει την άδεια από την σημαία και αποσύρεται για λίγες ημέρες διακοπών.

Τέλος και η 3η μαϊμουδίστικη σεζόν για την στήλη μας...

Πολλοί αναγνώστες με διάβασαν για 1η φορά, άλλοι λίγα χρόνια νωρίτερα ενώ ορισμένοι με διαβάζουν από την αρχή της «Μαϊμουδίστικης» μου γραφής

Αυτή η σεζόν μας έμαθε ότι πολλές φορές το ρίσκο βγάζει αποτελέσματα..

Ρισκάραμε πολλές φορές σε αρκετά παρασκηνιακά θέματα του αθλητισμού της Λέσβου και πέσαμε μέσα..

Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους αναγνώστες μας, σε εσάς, που με την στήριξή σας κρατάτε την στήλη μας στην πρώτη θέση της ενημέρωσής σας. 

Θέλω να ευχαριστήσω το team της στήλης αλλά και την διοίκηση του LesvosPost για την 2η σερί επιτυχημένη χρονιά συνεργασίας..

Λοιπόν παίδες,

Καλό Καλοκαίρι σε ΟΛΟΥΣ σας , να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε και τα ξαναλέμε, σε ένα ποιο ανανεωμένο περιβάλλον….. με πολλές εκπλήξεις  και αρκετές «Μπανάνες…» που θα φέρω μαζί μου από τα βάθη της Καραϊβικής..

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη..

ΥΓ: Όσους στενοχώρησα με τα γραφόμενα μου κατά την διάρκεια της σεζόν τους ζητώ συγγνώμη, αλλά να ξέρετε ότι η Μαϊμού έχει πάντα δίκιο και να την ακούτε…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλα τα άρθρα της μαϊμούς την σεζόν που ολοκληρώθηκε