Εξαιρετικές οι εμφανίσεις των πρωταθλητριών της Λέσβου στην Αθλητική Συνάντηση Στίβου των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων στην Κύπρο!!!

Στο Εθνικό Στάδιο Στίβου /ΓΣΠ της Λευκωσίας


Στο Εθνικό Στάδιο Στίβου /ΓΣΠ της Λευκωσίας ξεκίνησε την Τρίτη 24/07) και συνεχίστηκε χτες 25/07/2018, η Αθλητική Συνάντηση Στίβου των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Η Ελλάδα μετέχει με πολυάριθμη αποστολή αθλητών-τριών ηλικίας κάτω των 18 ετών, με ταλέντο και μέλλον που έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και συμμετέχουν πέντε πρωταθλήτριες από τα σωματεία της Λέσβου:
ΤΖΙΝΙΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΝΤΕΡΒΙΣΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΚΑΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΣΕΛΛΟΥΝΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΠΑΡΑΚΗ ΜΕΛΠΩ.

Κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, μιας δύσκολης ημέρας για τη χώρα μας, οι αθλητές-αθλήτριες των δύο εθνικών ομάδων για να τιμήσουν την μνήμη όσων έφυγαν στην φονική πυρκαγιά της Αττικής, αγωνίστηκαν με μαύρο περιβραχιόνιο ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή κατά την τελετή έναρξης.

Τα αποτελέσματα για τις τρεις (από τις πέντε) πρωταθλήτριες της Λέσβου, που αγωνίστηκαν κατά την πρώτη ημέρα και τα πήγαν εξαιρετικά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ήταν:

***Κατερίνα Τζινιέρη του Αρισβαίου Καλλονής η οποία έλαβε μέρος σε δύο αγωνίσματα.Με τα κορίτσια της ομάδας της Σκυταλοδρομίας στα 4χ100μ., τερμάτισαν στην 1η θέση και με επίδοση 48.13 κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο, επίσης στα 100μ. ήταν η 2η νικήτρια με επίδοση 12.50 κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

***Η Κασσάνδρα Ντερβίσι της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, ήταν νικήτρια στα 2000μ. Φυσικά Εμπόδια και με επίδοση 7.26.96 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητριών.

***Η Κάσσου Μαρία του Αρίωνα Γ.Σ., ήταν η 2η νικήτρια στα 1500μ. και με επίδοση 4.53.65 ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το Αργυρό Μετάλλιο.

Θερμά Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τις μεγάλες τους διακρίσεις !!!

Οι αγώνες συνεχίστηκαν χτες το απόγευμα (25/07)  με την συμμετοχή των δύο πρωταθλητριών της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Σελλούντου Γεωργίας στα 100μ. με Εμπόδια και της Μπαράκη Μέλπως στον Ακοντισμό. Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!!!