Διαγωνισμός LesvosPost: Κερδίστε ένα διήμερο για δυο άτομα στα Evridiki studios στην Αναξο της Λέσβου (PICS, VID)

Νέος μεγάλος διαγωνισμός από το LesvosPost με αφορμή τα 6 χρόνια λειτουργίας του μέσω facebook 

ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το LesvosPost.com προσφέρε στους αναγνώστες ένα διήμερο για δυο άτομα στα Evridiki studios στην #Αναξο

**Το δώρο είναι προσωπικό, δεν ανταλλάσσεται ούτε και εξαργυρώνεται με χρήματα.

**Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με μήνυμα στο inbox του facebook για την παραλαβή του δώρου.

Έγκυρες συμμετοχές: 91 (6 δεν είχαν κάνει δημόσια κοινοποίηση της αφίσας η δεν έκαναν σχόλιο κάτω από την αφίσα)

Ο νικητής με τα περισσότερα Like και αντιδράσεις που έκανε όλα τα βήματα για την συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι:

Dimitris Rafailidis με 125 Like και αντιδράσεις

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας, σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλοι διαγωνισμοί από το LesvosPost με πολλά δώρα έκπληξη καθώς και προσκλήσεις για διάφορα δρώμενα που θα γίνουν στην Λέσβο

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ.. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ….

Με εκτίμηση η συντακτική ομάδα του LesvosPost.com

***************************************************

Το LesvosPost.com και τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «Ευρυδίκη» σας ταξιδεύουν σε μία από τις ομορφότερες γωνιές της Λέσβου, την Αναξο.

Το δώρο μας περιλαμβάνει δυο διανυκτερευσεις στο Evridiki studios με ανοιχτή ημερομηνία μέχρι τις 16/09/2018 για 2 άτομα, κατόπιν διαθεσιμότητας, εξαιρουμένων επίσημων αργιών και εορτών. 

Όπως πάντα, ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της Σελίδας μας στο facebook

Ακολουθήστε τα τρία απλά βήματα και μπείτε στην κλήρωση.

Το Evridiki studios

Το Evridiki studios απέχει 4 λεπτά με τα πόδια από την παραλία.

Το οικογενειακά διοικούμενο Evridiki Studios βρίσκεται στο χωριό Άναξος της Λέσβου, 10 λεπτά μακριά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία και λίγα βήματα μακριά από εστιατόρια και μίνι μάρκετ. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Τα μοναδικά ενοικιαζόμενα εξοπλισμένα δωμάτιά του τα Evridiki studios βρίσκονται σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Λέσβου και σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε τον πιο όμορφο και ξεκούραστο τόπο.

Τα κλιματιζόμενα στούντιο του Evridiki έχουν θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, στον κήπο ή στη γύρω περιοχή. Όλα περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με ψυγείο και εστίες μαγειρέματος, ιδιωτικό μπάνιο με ντους και τηλεόραση.

Η Μυτιλήνη, πρωτεύουσα και λιμάνι της Λέσβου, απέχει 55χλμ. από το Evridiki Studios, ενώ το γραφικό χωριό Μόλυβος βρίσκεται 9χλμ. μακριά. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης βρίσκεται σε απόσταση 62 χιλιομέτρων. Σε κοντινή τοποθεσία υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης. 

Βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών από τη θάλασσα και ταυτόχρονα στην πιο κοντινή απόσταση από την Πέτρα και τον Μόλυβο.

Οι τιμές των δωματίων ξεκινάνε από 20€

Το Evridiki Studios υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 25 Απρ 2013.

Παροχές δωματίου

Τηλεόραση
Ιδιωτικό μπάνιο
Μπαλκόνι,
Κλιματισμό,
Εξοπλισμένα με ενσωματωμένη κουζίνα και ψυγείο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση email: chtaranis@gmail.com
Τηλεφωνικός Αριθμός: 2253041976, 6931225652, 6978650501
Skype: chtaranisΓΕΝΙΚΟΙ OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η εταιρεία LESVOSPOST MEDIA GROUP, με έδρα την Μυτιλήνη, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό.

Η διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την κρίση της τη διάρκεια του διαγωνισμού με σχετική ανακοίνωση τους προς το κοινό τους στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Στον παρόντα διαγωνισμό απαγορεύεται να λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού.


Εξαιρούνται αναγνώστες του LesvosPost.com που έχουν κερδίσει κάποια πρόσκληση-δώρο πάνω από 1 φορά

Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με μήνυμα στο facebook για την παραλαβή του δώρου.

Ο τυχερός αποδέχεται να κοινοποιήσει το όνομα και φωτογραφία του στην σελίδα μας.

Συμμέτοχες ΜΟΝΟ από Λέσβο

Προσοχή μόνο συμμέτοχες που έχουν κάνει όλα τα παραπάνω θα θεωρούνται έγκυρες

Έγκυρα προφίλ FB θεωρούνται μόνο τα αληθινά, δηλαδή αυτά που έχουν πλήρες ονοματεπώνυμο και φωτογραφία

Συμμέτοχες έως 25/07/18 στις 12:00

Τα δώρα θα παραλαμβάνονται από τους δικαιούχους με την επίδειξη επικυρωμένου φωτοαντίγραφου αστυνομικής ταυτότητας ή ισχύοντος  διαβατηρίου στον τόπο τον οποίο θα υποδείξει η διοργανώτρια.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παιχνιδιού/διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης ή αντίστοιχης κατά την κρίση του αξίας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά τη δίκαιη κρίση του απέναντι στους διαγωνιζομένους καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή και να ματαιώσει τον διαγωνισμό.

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί, ή και να διακοπεί προσωρινά, ή και να ματαιωθεί οριστικά, λόγω προβλημάτων του διαδικτύου, ή του τηλεπικοινωνιακού συστήματος, πράγμα για το οποίο η διοργανώτρια εταιρία δεν έχει ευθύνη, εφόσον θα πρόκειται για γεγονός που βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους.

Ο Διοργανωτής θα είναι αποκλειστικά αρμόδιος για την επίλυση οιουδήποτε θέματος ανακύψει σε σχέση με τον ως άνω διαγωνισμό.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, μεταξύ άλλων και σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα του Διοργανωτή ή/και του Χορηγού, τα ήθη και έθιμα γενικότερα κ.λ.π.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, σημαίνει και την αυτόματη συναίνεση, έγκριση και εκχώρηση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την πραγματοποίηση των επάθλων του διαγωνισμού εφόσον πρόκειται μόνο για διαφημιστικό σκοπό του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ατόμων ηλικίας κάτω των 17 ετών. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν ΜΟΝΟ οι μόνιμοι κάτοικοι ΛΕΣΒΟΥ.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των κανονισμών του παιχνιδιού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ και των ΧΟΡΗΓΩΝ. Επίσης, η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή της απόλυτης εξουσίας του Διοργανωτή να καθορίζει τα αποτελέσματα και να εξάγει τους νικητές. Οι σχετικές αποφάσεις είναι οριστικές και δεν ανακαλούνται, ούτε αναθεωρούνται.

Κάθε τυχόν διαφορά που ήθελε ανακύψει σε σχέση με τον διαγωνισμό μεταξύ των παικτών που θα συμμετάσχουν αφενός και του Διοργανωτή ή / και Χορηγού αφετέρου και η οποία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον διαγωνισμό ή έχει αυτήν ως αφορμή ή αιτία θα εκδικάζεται κατά το Ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά από τα δικαστήρια Μυτιλήνης.