Ανοίγει τις πύλες η 22η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής στον Μανταμάδο- Ακούστε τι δήλωσε στο LesvosPost ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μανταμάδου (Ηχητ)


Η 22η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής ανοίγει τις πύλες σήμερα Σάββατο 28 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Πολύκεντρο Μανταμάδου.


Όπως μας είπε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μανταμάδου Χαράλαμπος Τζελαϊδής, στην έκθεση φέτος θα συμμετάσχουν φετος πανω από 45 κεραμιστές από την Πάτρα, την Αργολίδα, τη Στυλίδα, την Κρήτη, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λήμνο, την Αθηνα αλλά και κεραμιστές από Τουρκία, Γαλλία και Κύπρο. Ιδιαίτερο συμβολισμό θα έχει και μια συμμετοχή κεραμιστή από την Ίμβρο.

«Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιρασθούν αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του Πολύκεντρου και το σήμα της έκθεσής μας, ενώ ευχής έργον θα ήταν να λειτουργήσει και μόνιμη έκθεση κεραμικής στο Μανταμάδο, στο Πολύκεντρό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Τζελαϊδής.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 20 Αυγούστου, ενώ στην τελετή των εγκαινίων θα συμμετάσχει η χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών «ΧοροΟδοιπόροι».

Στο πλαίσιό της προγραμματίζεται και συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεαδατο στις 06/08/18 στο Πολύκεντρο Μανταμαδου.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ.

Ακούστε τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μανταμάδου  Χ .Τζελαϊδής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δ/ντης του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιος