Το φυλλάδιο για τις εκδηλώσεις «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2018» σε όλη την Λέσβο (PICS)

Στην κυκλοφορία βγήκε το φετινό φυλλάδιο των εκδηλώσεων «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2018»


Το φετινό φυλλάδιο σε σύγχρονο σχεδιασμό έχει σαν πρωτοσέλιδο τον Μύλο του Περάματος στην Γερα, με ένα τραπεζάκι μεζέδων και ούζου στην θάλασσα.

To φυλλάδιο διανέμεται δωρεάν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στο κάστρο Μυτιλήνης αλλά και σε διάφορα επιλεγμένα σημεία.

Λαμπερά ονόματα από το χώρο του θεάτρου και της μουσικής θα περιλαμβάνει και φέτος το φιλόδοξο πρόγραμμα εκδηλώσεων του "Λεσβιακού Καλοκαιριού 2018" που εκπονεί ο Δήμος Λέσβου.

Το φετινό «Λεσβιακό Καλοκαίρι» - το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα - καταγράφει νέο ρεκόρ εκδηλώσεων, που πλησιάζουν τις 150, από τις οποίες οι 130 είναι με ελεύθερη είσοδο. Μεγάλα μουσικά, θεατρικά σχήματα, γιορτές παράδοσης στα χωριά μας , μεγάλες εικαστικές παρεμβάσεις και εκθέσεις στις Πι- νακοθήκες του Μολύβου και της Μυτιλήνης πρώην Αρχοντικό «Χαλίμ Μπέη», παρουσιάσεις αξιόλογων βιβλίων,  κοντσέρτα, συναυλίες και χορευτικά,  που το αναδεικνύουν και το χαρακτηρίζουν ως ένα φεστιβάλ πολύ ποιοτικό, πολύ επικοινωνιακό και ανθρώπινο και πολύ ψυχααγωγικό.




Δείτε εδώ κάποιες εικόνες από το φυλλάδιο