Συνθέσεις από Θάλασσα και Ελαιόλαδο στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας από τον Α. Παπανδρέου στα πλαίσια του 2ου Lesvos Food Fest (pics)

Χορηγός επικοινωνίας του 2ου Lesvos Food Fest είναι το LesvosPost.com


Το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στον υπαίθριο χώρο του στην Αγία Παρασκευή, φιλοξένησε τον Αλέξανδρο Παπανδρέου  που μας παρουσίασε συνταγές που παντρεύουν την παράδοση με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις.

Ο αγαπημένος μας chef Αλέξανδρος Παπανδρέου που τιμάει το φεστιβάλ με την παρουσία του για δεύτερη φορά, μας παρουσίασε το ελαιόλαδο, την καπιράδα, τα θαλασσινά, τα ψάρια σε πρωτότυπες συνταγές και μας έκανε μαθήματα food styling.

Την παρουσίαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου η δημοσιογράφος γεύσης Ιωάννα Σταμούλου, καθώς και οι καλεσμένοι του δεύτερου μέρους του φεστιβάλ Άλια Μοάτσου και Αλέξανδρος Θεοδωρίδης από το Μπορούμε, ο chef Κωστής Κωστάκης, η Νικολέτα Μακρυωνίτου και ο Νίκος Κόκκας από το Γαστρονόμο, η Καλλιόπη Κουρούσια στέλεχος Γραφείου Τύπου του ΕΟΤ και η Κατερίνα Μαρινάκη από το Travelling Greece.

Ραντεβού σήμερα το βράδυ στην πλατεία Λευκονίκου για Γευσιγνωσία κρασιών από το Αιγαίο και Λεσβιακών τυριών.


Καλή Συνέχεια και Καλή Επιτυχία!