2η στα 5000μ βαδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών η Μυτιληνιά αθλήτρια Ολγα Φιασκα

Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης τερμάτισε στη 2η θέση των 5.000μ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών.


Η Όλγα Φιάσκα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών, που διεξάγεται στο Γκιορ της Ουγγαρίας, ανεβαίνοντας έτσι στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 5.000μ βάδην των κορασίδων, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα το πρωί της Πέμπτης στο «Olympic Sport Park».

Η ανακοίνωση του Δήμου Λέσβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμότερα συγχαρητήρια στην αθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Όλγα Φιάσκα, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 5.000 μέτρα βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία που γεμίζει όλους τους Λέσβιους χαρά και υπερηφάνεια και είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας και σκληρής δουλειάς που γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε υποδομές που δεν επαρκούν.

Κατανοώντας όλες αυτές τις δυσκολίες των αθλητών στίβου της Λέσβου, ο Δήμος Λέσβου, έως το τέλος Αυγούστου θα έχει ολοκληρώσει την μελέτη έργου ύψους 700.000 € για την ανακατασκευή των ταρτάν στα Δημοτικά Στάδια Μυτιλήνης και Καλλονής, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από πόρους της Περιφέρειας Β. Αιγαίου. Ο Δήμος Λέσβου, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό και στηρίζει έμπρακτα και πολυεπίπεδα τις αθλήτριες και τους αθλητές του νησιού μας στις προσπάθειες τους για υψηλές επιδόσεις


Είμαστε σίγουροι ότι η Όλγα Φιάσκα με την πολύτιμη βοήθεια του προπονητή της και της οικογένειας της τους οποίους επίσης συγχαίρουμε θερμά, θα συνεχίσει την λαμπρή πορεία της με την ίδια δύναμη και θα έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.