Μ. Ι: 12 +1 νέα λιμάνια στην Λέσβο… ακόμα και στο Ντιπι- Η Μάρπησσα Παρου "μετακόμισε" στην Λέσβο (pics)

Ντιπ για Ντιπ λοιπόν ακόμα και στο Μεταφορικό Ισοδύναμο…


Σε πιλοτική εφαρμογή τέθηκε από χθες το «μεταφορικό ισοδύναμο», η επιδότηση δηλαδή από το Δημόσιο των ακτοπλοϊκών μεταφορών σε 49 νησιά, η οποία από τις αρχές του 2019 προγραμματίζεται να επεκταθεί σε όλα τα νησιά της χώρας.




Γράφει ο Στεφάνου Γεώργιος (Δημοσιογράφος, Δ/ντης LesvosPost.com) για την προσωπική του στήλη: «Blog Stefanou George»

Δημιουργήθηκαν 13 + 1 νέα λιμάνια στην Λέσβο

Είπαμε άλλο Λέσβος κι άλλο Μυτιλήνη σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Α. Τσιπρα..

Έτσι το «αστείο» αυτό συνεχίστηκε και στην πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδυνάμου όπου ο Λέσβιος πολίτης έβλεπε ως επιλέξιμα λιμάνια (πρόκειται για τα λιμάνια αναχώρησης στις επιλέξιμες προς επιδότηση διαδρομές) στο Ντιπι Λέσβου, στην Καλλονή, την Συκαμιά, την Παναγιουδα, το Πέραμα, τα Κεραμεια, το Μολυβο, τον Πολιχνιτο, την Ερεσσο, την Πετρα, εως και την Μαρπησσα Παρου κ.α….



Και αναρωτιόμαστε εμείς οι «άσχετοι» θα κάνουν λιμάνι στο Ντιπι;; θα φέρουν την θάλασσα στα Κεραμεια; θα δημιουργήσουν λιμάνι στην Καλλονή η θα γίνουμε ξαφνικά Πάρος;…

Το άλλο κουφό…. είναι ότι η Πάρος και η περιοχή Μάρπησσα μετακόμισε μάλλον από τον σεισμό στην Λέσβο.. και έχουμε νέο λιμάνι που απο τουδε και στο εξης θα ονομάζεται Μαρπησσα Λέσβου.

Αυτές είναι προχειροδουλειές..

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου δεν ενημέρωσαν ότι έχουμε μόνο ένα λιμάνι στην Λέσβο αυτο της Μυτιληνης.. και ένα ακόμα που είναι υπό κατασκευή στο Σιγρι;

Υ.Γ Να σημειώσουμε ότι το Ντιπι δεν έχει καν μόνιμους κατοίκους παρά μόνο 1 καφενείο-ζαχαροπλαστείο και ένα καφενείο που λειτουργεί ΜΚΟ.

Πραγματικά για γέλια... 

Τα νέα λιμάνια στην Λέσβο