1ος ο Πέτρος Χατζίου της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών- 7η η Μαντώ Ανθούσα

Συνεχίστηκαν οι επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών


Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουλίου 2018 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών – Γυναικών (Κάτω των 23 ετών) στο ΕΑΚ Αλκαζάρ της Λάρισας.

Το φετινό πρωτάθλημα των Νέων έγινε σε βαρύ κλίμα λόγω των φονικών πυρκαγιών της Αττικής που άφησαν πίσω τους δεκάδες θύματα και του θανάτου του επίτιμου προέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιώργου Κατσιμπάρδη για τους οποίους κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη διάρκεια των αγώνων της πρώτης ημέρας.

Από τη Λέσβο ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους οι:

--- Πέτρος Χατζίου της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που με άλμα στα 4,95μ. στο  Επί Κοντώ,  κατέκτησε την 1η θέση και  το χρυσό μετάλλιο ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

--- Μαντώ  Ανθούσα της ΑΕΛ Καλλονής ΓΣ  που στα 1500μ.συναγωνίσθηκε επάξια τις  μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες (ανήκει στην κατηγορία των Κορασίδων Κ 18) τερματίζοντας  στην 7η θέση,  με επίδοση 4.42.77.

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου Συγχαίρει για τις διακρίσεις τους, τον Πέτρο Χατζίου και την Μαντώ Ανθούσα, τα σωματεία,  τους προπονητές και τις οικογένειές  τους που είναι δίπλα τους, με την ευχή να συνεχίσουν και στο μέλλον τις επιτυχημένες προσπάθειές τους.   

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών – Κ23 ετών ουσιαστικά  έκλεισε ο κύκλος των συλλογικών υποχρεώσεων για το 2018, μια άκρως  επιτυχημένη περίοδος για τον Κλασικό Αθλητισμό των σωματείων της Λέσβου και της Λήμνου.

Οι  αθλητές-τριες τα πήγαν εξαιρετικά στις διοργανώσεις που συμμετείχαν (τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό) κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις επιτυχίες τους,  συγκεντρώνοντας αρκετούς βαθμούς για τους συλλόγους τους,  αποδεικνύοντας  ότι υπάρχει σημαντική αθλητική υποδομή στα σωματεία μας και ότι  η σωστή δουλειά που γίνεται αποδίδει καρπούς.

Αξίζουν Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους σας για τις προσπάθειες και για τις μεγάλες διακρίσεις που καταφέρατε... Καλή ξεκούραση με υγεία και να απολαύσετε το υπόλοιπο καλοκαίρι!!!!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς