Ούζο Πλωμαρίου

Ούζο Πλωμαρίου
Ούζο Πλωμαρίου

"Λέσβος...από το χθες στο σήμερα"- Ομαδική έκθεση φωτογραφίας από την Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης στην πλατεία Σαπφούς | 02-12/08/18


ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΦΕΜ 2018


Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης διοργανώνει και σας προσκαλεί στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Σαπφούς, από 2-12 Αυγούστου 2018.

Η έκθεση αυτή με τίτλο "Λέσβος...από το χθες στο σήμερα" θα παρουσιαστεί μαζί με φωτογραφίες παλιών φωτογράφων στη Λέσβο, έκθεση που παρουσιάστηκε στη ΦΕΜ το περασμένο διάστημα με την ευγενή παραχώρηση των φωτογραφιών από τον Μάκη Μπεκιάρη, συλλέκτη και διαχειριστή του site "Lesvosοldies.gr".

Με την ματιά των φωτογράφων του περασμένου αιώνα αλλά και τη ματιά των σύγχρονων φωτογράφων, θα περιπλανηθούμε σε ένα μαγικό ταξίδι του παρελθόντος και της σύγχρονης Λέσβου...του τότε και του τώρα. Η διαδρομή αυτή στο χρόνο, με τη διαφορετική ματιά και την ευαισθησία των φωτογράφων που κατέγραψαν τον τόπο μας και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να αποτυπώνουν τις ομορφιές του, καθιστά την έκθεση αυτή πολύ ενδιαφέρουσα.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00-11:00 μμ.