Πλήθος κόσμου στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την μνήμη του Αγίου Λουκά του ιατρού στην Πελοπη (PICS)- Σήμερα ολοκληρώνονται τα ΠΕΛΟΠΕΙΑ

Την Ιερά μνήμη του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας τίμησε ο Ιερός Ενοριακός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πελόπης Λέσβου.


Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, πλαισιωμένος από κληρικούς της Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής έλαβε χώρα η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις έλαβε μέρος πλήθος κόσμου, αλλά και οι αρχές του τόπου παρουσία του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιαδη..

Χορηγός επικοινωνίας στο διήμερο των εκδηλώσεων είναι το LesvosPost.com, ενώ μέγας χορηγός είναι η εταιρεία του Μυτιληνιού επιχειρηματία Γιώργου Καραβατακη Karavatakis Group

Φωτο: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ "ΦΩΤΟ-ΝΙΚ" www.fotonik.grStratis Makrodoulis

**Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλο το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της Τρίτης 12/06


Την Τρίτη 12/06/18

«ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2018» με Δ. Γιώτη, Γ. Τσαμπα και 8 καλλιτέχνες Live | Πελοπη Λέσβου @12/06/18 |Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Η Νεανική εστία Πελόπης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Κιβωτός του Γένους" σας καλεί στην εορταστική εκδήλωση "Πελόπεια 2018" που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πελόπης.

Μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Λουκά του Ιατρού την Τρίτη 12/06 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Πελοπης ο κόσμος θα απολάυσει μια πανδαισία μουσικοχορευτικών παραστάσεων με πρωταγωνιστές χορευτικούς συλλόγους 8 τραγουδιστές καλλιτέχνες της Λέσβου και όχι μόνο και φυσικά 2 μεγάλες συμμέτοχες τραγουδιστών του Δημήτρη Γιώτη και της Γωγώς Τσαμπα.

Στις πλούσιες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις θα εμφανιστεί σαν guest και ο άλλοτε περιφερειάρχης γνωστός πολιτικός Παναγιώτης Ψωμιαδης ο οποίος κάθε χρόνο έρχεται στην Πελοπη για να προσκυνήσει, φέτος όμως θα μας έχει και μια έκπληξη….

Να σημειώσουμε ότι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβωτός του Γένους Χίου θα συμμετέχει στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πελόπεια 2018, μετά από πρόσκληση του ιδίου Συλλόγου στη Λέσβο εκπροσωπώντας τη Χίο χορευτικά, συμπράττοντας με χορευτές του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 

Κατά την διάρκεια των μουσικών εκδηλώσεων θα απονεμηθούν έπαθλα, μετάλλια και έπαινοι σε παιδιά του χωριού.

Και όλα αυτά μόνο με 5€…

**Τα έσοδα θα διατεθούν στο χωριό της Πελοπης αλλά και για τις ανάγκες των εκδηλώσεων

Σας περιμένουμε για να βρεθούμε όλοι μαζί σ’ ένα κόσμο μουσικής πανδαισίας, διασκέδασης και ψυχικής χαλάρωσης, σ’ ένα μέρος… ΚΕΦΙΟΥ & ΧΑΡΑΣ!!!

Στην Πελοπη Λέσβου θα τραγουδήσουν και θα παίξουν οι:

Δημήτρης Γιώτης
Γωγώ Τσάμπα
Γιάννης Παπαδημητρίου
Πάνος Καραγιωργης
Πέτρος Χατζελης
Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
Παναγιώτης Τολιας
Βασίλης Πριτσης
Γιάννης Αναπας
Γιώργος Κυριαζος

Φιλική συμμέτοχη: Παναγιώτης Ψωμιαδης

Συμμετέχει η λαϊκή ορχήστρα της Γωγώς Τσάμπα

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


Μέγας χορηγός: Karavatakis Group