Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα επιμελητηρίου Λέσβου στη καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του ΔΙΕΚ Μυτιλήνης (PICS, VID)

Το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά την καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση την Παρασκευή 08 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηριου Λέσβου..

Στη διάρκειά της εκδήλωσης πλήθος σπουδαστών, μαθητών, καθηγητών αλλά και απλών πολιτών έκαναν τις καλοκαιρινές αγορές τους σε πολύ προσιτές τιμές επιλέγοντας πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες σπουδαστών κι εκπαιδευτών του ΔΙΕΚ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το δρώμενο "Παραδοσιακός Γάμος" και το κουκλοθέατρο "Ο βάτραχος είναι βάτραχος" ενώ  πραγματοποιήθηκε και Δημιουργικό Εργαστήρι Απασχόλησης Παιδιών (μουσειακή αγωγή, κατασκευή κούκλας θεάτρου, καλοκαιρινές χειροτεχνίες)

Στο χώρο λειτούργησε Bazaar με δημιουργίες και κατασκευές σπουδαστών και εκπαιδευτών του ΙΕΚ, καθώς και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Στις 20:00 περίπου ο Δ/ντης του ΔΙΕΚ κος Παλαζης πραγματοποίησε παρουσίαση-Ομιλία για την Επαγγελματική Κατάρτιση-Πρακτική Άσκηση-Μαθητεία,

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δίνονταν πληροφορίες για κάθε ειδικότητα που λειτουργεί στο ΔΙΕΚ Μυτιλήνης και υποψήφιοι εργοδότες ενημερώνονταν για την Πρακτική Άσκηση ΙΕΚ.

Στο χώρο λειτούργησε για τους επισκέπτες Εργαστήρι Κομμωτικής, Εργαστήρι Περιποίησης Νυχιών και Δημιουργικό Εργαστήρι Απασχόλησης Παιδιών.

Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν και πολλά δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς προσφέρθηκαν λαχνοί σε πολύ χαμηλή τιμή . Η κλήρωση θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο ΔΙΕΚ Μυτιλήνης..


Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις αγορές και τους λαχνούς θα χρησιμοποιηθούν για την προμήθεια ορισμένων υλικών που είναι απαραίτητα για τις χειροποίητες δημιουργίες, την προμήθεια αναψυκτικών για το Bazaar αλλά και για την οικονομική ενίσχυση του ΔΙΕΚ.

Το LesvosPost.com που ήταν χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης της όμορφης εκδήλωσης παραβρέθηκε στο Επιμελητήριο Λέσβου και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα.  


Ρεπορτάζ, Φώτο, Βίντεο: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Δείτε εδώ όλο το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδήλωσης