Βανδαλισμοί στο Πάρκο Καραπαναγιωτη Μυτιλήνης- Τι δήλωσε στο L.P ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ψανης (pics)

Βανδαλισμοί διαπιστώθηκαν από τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου, στο Πάρκο Καραπαναγιωτη στην Μυτιλήνη.

Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε όργανα του πάρκου.

Το LesvosPost.com επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Ψανη ο οποίος μας δήλωσε: «Με μεγάλη λύπη και αγανάκτηση διαπιστώσαμε τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο πάρκο Καραπαναγιωτη. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τις απαράδεκτες πράξεις κάποιων ανθρώπων που δε σέβονται τη δημόσια περιουσία, την προσπάθεια του Δήμου Λέσβου, τα χρήματα που δαπανώνται. Τους τελευταίους μήνες βελτιώσαμε την εικόνα και τις υποδομές όλων των παιδικών χαρών της πόλης και μάλιστα δεχθήκαμε κριτική που για κάποιο διάστημα ορισμένα πάρκα έμειναν χωρίς παιχνίδια. Ήταν όμως αναγκαίο αυτό να γίνει. Και τώρα, που οι παιδικές χάρες όμορφες, περιποιημένες, καθαρές, με καινούργια παιχνίδια, πληρώντας όλους τους σύγχρονους κανόνες ασφάλειας παραδόθηκαν, βρέθηκαν κάποιοι να τις καταστρέψουν. Δεν έχω λόγια για να χαρακτηρίσω τις πράξεις τους ούτε και τους ίδιους. Ως πρόεδρος του Δ.Σ και ως δημότης λυπάμαι για τα έργα τους. Τους παραδίδω στην κρίση των πολιτών.»


Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πάρκο Καραπαναγιωτη είναι το μοναδικό πάρκο της πόλης το οποίο έχει φύλαξη με βάρδιες αλλά και πάλι αυτό δεν απέτρεψε τους βάνδαλους…