Με χορούς και τραγούδια υποδέχτηκαν και επίσημα την άφιξη του πρώτου δρομολογίου απο το Küçükkuyu στην Πύλη εισόδου της Πέτρας


Με χορούς και τραγούδια υποδέχτηκαν και επίσημα την άφιξη του πρώτου δρομολογίου απο το Küçükkuyu


Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου και το ταξιδιωτικό γραφείο Lesvorama, με μεγάλη χαρά καλωσόρισαν με μια μικρή γιορτή χθες τους πρώτες επιβάτες, καθώς και τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους της εταιρίας DENTUR που ήρθαν μέσω της ακτοπλοϊκής εταιρίας DENTUR από το Küçükkuyu της επαρχίας Canakkale με απευθείας σύνδεση με το λιμάνι της Πέτρας, Λέσβου.

Ο Δήμαρχος Λέσβου και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Λ.Τ.Λ., Κυριάκο Πετρέλλη, μετέβη σήμερα το πρωί στην Πέτρα, όπου παρέστη στην τελετή έναρξης της ακτοπλοϊκής γραμμής που συνδέει την Πέτρα με το Kucukkuyu, της Επαρχίας Canakale, με το πλοίο «Kocal Kardesler» της εταιρείας Dentur.

Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της γραμμής, η οποία θα έχει σημαντικά, ουσιαστικά και ποικίλα αμοιβαία οφέλη για τις παραπάνω περιοχές, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η σύνδεση να εδραιωθεί, να ενισχυθεί και να διευρυνθεί. Ο κ. Γαληνός, αναφέρθηκε επίσης στις συστηματικές προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος Λέσβου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για τη διεύρυνση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων της Λέσβου με λιμάνια των απέναντι παραλίων, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας του νησιού μας.