Στην πρώτη θέση η φωτογραφία του Μυτιληνιού Μάκη Δουκάκη σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό του Europe Direct Eliamep

1400 LIKES απέσπασε η φωτογραφία του Μακη Δουκακη σε διαγωνισμό μέσω του facebook που έκανε το Europe Direct Eliamep.


Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, στις 9 Μαΐου, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct ELIAMEP, διοργάνωσε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: ‘Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς’. Στο διαγωνισμό έλαβαν  μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορούσε να στείλει μία φωτογραφία -ασπρόμαυρη ή έγχρωμη- στη διεύθυνση europe.direct@eliamep.gr από τις 27 Απριλίου ως τις 8 Ιουνίου.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής των φωτογραφιών, ανέβηκαν ταυτόχρονα όλες οι φωτογραφίες στη σελίδα στο Facebook στο άλμπουμ με ονομασία «Διαγωνισμός Φωτογραφίας–2018».

Η νικήτρια φωτογραφία 
Εκεί ο κόσμος μπορούσε να «ψηφίσει» την αγαπημένη του φωτογραφία πατώντας like στην φωτογραφία και στην σελίδα. Η ψηφοφορία διήρκεσε από τις 8 ως τις 29 Ιουνίου.

Η φωτογραφία που με τα περισσότερα like ήταν και η νικήτρια του διαγωνισμού όπου κέρδισε μία ταξιδιωτική επιταγή από την εταιρία Robissa, αξίας 200 ευρώ .

Στο διαγωνισμό μπορούσαν να λάβουν μέρος άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν στην ΕΕ.

Ο Μακης Δουκακης, γνωστός λάτρης της φωτογραφίας θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν με το παρακάτω μήνυμα:

«Σας ευχαριστώ όλους που με τα like σας(1400)!!! φέρατε στην πρώτη θέση όχι μόνο την φωτογραφία μου αλλά και όλο το νησί μας ένα νησί που έχει σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά και όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε κάθε μέρα να την αναδεικνύουμε .Ευχαριστώ πολύ τον κΑντωνη ΑΓΑ (αγγειοπλάστη )που από την πρώτη στιγμή είδε θετικά την σκέψη μου, καθώς και τα παιδιά του που με βοήθησαν για την φωτογραφία κ Αντώνη σας εύχομαι να είσαστε πάντα γερος .Αποδείξαμε αλλη μια φορά που όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε πολλά σας ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!Getting my hands dirty,keeping the art alive...!!!!!»