Η φωνή των αναγνωστών: "Το κυκλοφοριακό χάος στην Γέρα.. και τα τροχαία ατυχήματα"


Η στήλη των πολιτών της Λέσβου στο LesvosPost. Η φωνή των αναγνωστών..


Κύριε Διευθυντά,

Πριν από μερικές μέρες, έγιναν στη Γέρα μερικά τροχαία ατυχήματα. Με αφορμή αυτό, θέλω να καταγγείλω τις καταστάσεις που διαιωνίζονται, χωρίς να θεραπεύονται.

Ξεκινώντας από τον Παλαιόκηπο κατα σειρά αναφοράς, συχνά πυκνά, μέσα στον κεντρικό δρόμο βρίσκεται σε (περίπου) εβδομαδιαία βάση, ένα φορτηγό (!), το οποίο πιθανότατα ξεφωρτώνει κάποιου είδους εμπορεύματα. Το ίδιο φορτηγό εδώ και αρκετά χρόνια, στην ίδια θέση. Πρόσφατα υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ αστυνομικών και του οδηγού του φορτηγού, γιατί, άκουσον άκουσον, τόλμησαν να του ζητήσουν να μετακινήσει το φορτηγό γιατί δε μπορούσε να περάσει ένα λεωφορείο με μαθητές και ένα ασθενοφόρο. Συνεχίζοντας την πολύπαθη διαδρομή, φθάνουμε στον Παπάδο, όπου μόνιμα πάλι στο ύψος του παλιού Δημαρχείου, η λωρίδα κυκλοφορίας γίνεται μία, από τα αυτοκίνητα που παρκάρουν και πρόσφατα από ταμπέλες και τραπεζάκια παρακείμενου μαγαζιού. Λίγα μέτρα πιο κάτω η κατάσταση συνεχίζει να είναι ίδια, ιδιαίτερα μπροστά από γνωστό Super Market της περιοχής, που σημειωτέον, έχει δημοτικό χώρο στάθμευσης λίγα μέτρα πιο πέρα, αρκετά μεγάλης δυναμικότητας.

Μέχρι το Σκόπελο η κατάσταση είναι καλύτερη μεν, αλλά εκεί που ξεκινάει το χωριό γίνεται χειρότερη. Από το ύψος του δημοτικού σχολείου, μέχρι πολύ μετά την πλατεία. Οι μονόδρομοι στη Γέρα είναι όλοι κι όλοι τρείς-τέσσερεις, οι παραβάσεις που τους αφορούν καθημερινές, ιδιαίτερα η παραβίαση εισόδου από την αντίθετη πλευρά.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Έχουν συμβεί ακόμα και ατυχήματα. Δηλαδή θα περιμένουμε να σκοτωθεί κάποιος για να γίνει το αυτονόητο;

Ευχαριστώ.
Π.




H «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ» στο LesvosPost.com.....

Εδώ και 5 χρόνια λειτουργούμε αυτήν την ενότητα με μεγάλη επιτυχία…

Όπως υποσχεθήκαμε στο «L.P» συνεχίζουμε να ανανεώνουμε την θεματολογία μας με σκοπό την διεύρυνση της πληροφόρησης των αναγνωστών μας.

Στην ενότητα «ΦΩΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ», αναρτούνται οι καταγγελίες, τα παράπονα και οι απόψεις σας.

Έχετε την δυνατότητα να μας αποστέλλετε ή να διαβάζετε σε καθημερινή βάση όλα όσα πέρνα ο Λεσβιακός λαός και όχι μονό..,.

Δυναμώστε την φωνή σας, μέσα από το μοναδικό SITE στην Λέσβο που ανήκει στον πολίτη.

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας, μπορείτε να τα στέλνετε στο e-mail: lesvospost@gmail.com.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.


(Υ.Γ Οι καταγγελίες καλύτερα θα είναι άμα είναι επώνυμες, δεν θα δεχόμαστε μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο η μηνύματα που να φωτογραφίζουν κάποιον με ονοματεπώνυμο)

Μπείτε και εσείς στην παρέα μας!!!




LesvosPost.com



Είναι ένα και μοναδικό!!