Έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την Λέσβο από την Τρίτη έως την Πέμπτη- Ανακοίνωση από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, από την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.



Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Οδηγίες προστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα παρατίθενται στην ιστοσελίδα της  Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και πιο συγκεκριμένα στην ακόλουθη διεύθυνση: