Πλημμύρισε παιδικά χαμόγελα η Πελοπη Λέσβου- Σήμερα ο πανηγυρικός εορτασμός στην μνήμη του Αγίου Λουκά- Αύριο η κορύφωση των εκδηλώσεων

για 7η συνεχόμενη χρονιά 


Ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πελόπης τιμώντας την μνήμη του Αγίου Λουκά του ιατρού (εκ Ρωσίας) & η ''Νεανική εστία Πελόπης'' για 7η συνεχόμενη χρονιά  πραγματοποιεί το 2ήμερο 10-12 Ιουνίου πανηγυρικές πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Χτες Κυριακή 10 Ιουνίου παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός

Το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα αθλήματα των παιδιών Δημοτικού-Γυμνασίου τής Νεανικής Εστίας Πελοπης στον αυθλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Πελοπης.  Η απονομή βραβείων των νικητών στα αθλήματα θα γινει την Τρίτη 12 Ιουνίου κατά την διάρκεια των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Πελοπης.

Σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 07:30, πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ιερά λιτάνευση των Τιμίων λειψάνων και της Αγίας εικόνας του Αγίου Λουκά του ιατρού.

Στις 19:00 με συμμετοχή πλήθος πιστών θα γίνει παράκληση στον Άγιο Λουκά τον ιατρό, στο ομώνυμο, πετρόκτιστο και παραδοσιακό προσκυνητάρι.

Πλήθος κόσμου απ’ όλο το νησί (& όχι μόνο!!), συρρέει στη χάρη του, ώστε με πίστη & ευλάβεια να προσκυνήσει την Ιερή εικόνα του & κυρίως τα Άγια λείψανά του, τα οποία προήλθαν από τον τάφο του, από την Αγιοτόκο Ουκρανία πριν 4 χρόνια!!!

Χορηγός επικοινωνίας στο διήμερο των εκδηλώσεων είναι το LesvosPost.com, ενώ μέγας χορηγός είναι η εταιρεία του Μυτιληνιού επιχειρηματία Γιώργου Καραβατακη Karavatakis Group

**Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλο το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της Τρίτης 12/06

Δείτε φωτογραφίες από τις χθεσινές αθλητικές δραστηριότητεςΤην Τρίτη 12/06/18

«ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2018» με Δ. Γιώτη, Γ. Τσαμπα και 8 καλλιτέχνες Live | Πελοπη Λέσβου @12/06/18 |Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Η Νεανική εστία Πελόπης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Κιβωτός του Γένους" σας καλεί στην εορταστική εκδήλωση "Πελόπεια 2018" που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πελόπης.

Μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Λουκά του Ιατρού την Τρίτη 12/06 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Πελοπης ο κόσμος θα απολάυσει μια πανδαισία μουσικοχορευτικών παραστάσεων με πρωταγωνιστές χορευτικούς συλλόγους 8 τραγουδιστές καλλιτέχνες της Λέσβου και όχι μόνο και φυσικά 2 μεγάλες συμμέτοχες τραγουδιστών του Δημήτρη Γιώτη και της Γωγώς Τσαμπα.

Στις πλούσιες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις θα εμφανιστεί σαν guest και ο άλλοτε περιφερειάρχης γνωστός πολιτικός Παναγιώτης Ψωμιαδης ο οποίος κάθε χρόνο έρχεται στην Πελοπη για να προσκυνήσει, φέτος όμως θα μας έχει και μια έκπληξη….

Να σημειώσουμε ότι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβωτός του Γένους Χίου θα συμμετέχει στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πελόπεια 2018, μετά από πρόσκληση του ιδίου Συλλόγου στη Λέσβο εκπροσωπώντας τη Χίο χορευτικά, συμπράττοντας με χορευτές του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 

Κατά την διάρκεια των μουσικών εκδηλώσεων θα απονεμηθούν έπαθλα, μετάλλια και έπαινοι σε παιδιά του χωριού.

Και όλα αυτά μόνο με 5€…

**Τα έσοδα θα διατεθούν στο χωριό της Πελοπης αλλά και για τις ανάγκες των εκδηλώσεων

Σας περιμένουμε για να βρεθούμε όλοι μαζί σ’ ένα κόσμο μουσικής πανδαισίας, διασκέδασης και ψυχικής χαλάρωσης, σ’ ένα μέρος… ΚΕΦΙΟΥ & ΧΑΡΑΣ!!!

Στην Πελοπη Λέσβου θα τραγουδήσουν και θα παίξουν οι:

Δημήτρης Γιώτης
Γωγώ Τσάμπα
Γιάννης Παπαδημητρίου
Πάνος Καραγιωργης
Πέτρος Χατζελης
Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
Παναγιώτης Τολιας
Βασίλης Πριτσης
Γιάννης Αναπας
Γιώργος Κυριαζος

Φιλική συμμέτοχη: Παναγιώτης Ψωμιαδης

Συμμετέχει η λαϊκή ορχήστρα της Γωγώς Τσάμπα

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


Μέγας χορηγός: Karavatakis Group