Προσλήψεις στην Ζαχάρειος Μονάδα Ηλικιωμένων της Αγίας Παρασκευής

Στην πρόσληψη 10 12 ατόμων με συμβάσεις δύο μηνών, ετοιμάζεται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες η Ζαχάρειος Μονάδα Ηλικιωμένων της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του ιδρύματος, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης των οκταμηνιτών μέσω ΑΣΕΠ.


Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος Στέφανος Αποστόλου, τέλος Ιουνίου λήγουν οι συμβάσεις των προηγούμενων διμηνιτών που είχαν προσληφθεί και είναι άμεση ανάγκη να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη νέων ατόμων.

«Το γηροκομείο της Αγίας Παρασκευής, φιλοξενεί και φροντίζει 50 ηλικιωμένους. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν, ούτε είναι δυνατόν να μείνουν έστω και μία μέρα χωρίς υποστήριξη και προσωπικό που τους φροντίζει.

Γνωρίζουμε ότι έχουν εγκριθεί περίπου 16 θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ με 8μηνες συμβάσεις. Προς το παρόν, όμως, η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και οι επιτυχόντες δεν προβλέπεται να προσληφθούν πριν το φθινόπωρο. Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος και μεταξύ άλλων, θα αποφασίσουμε για την πρόσληψη 10-14 εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις, γενικών καθηκόντων, για να καλύψουν τις ανάγκες του γηροκομείου τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Εκτιμούμε ότι η διαδικασία της πρόσληψης των 8μηνιτών θα ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο και θα πιάσουν δουλειά από 1η Σεπτεμβρίου.     


Πηγή Εφημερίδα Δημοκράτης