«Βροχή» τα παράπονα των καταναλωτών για τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ στην Λέσβο

Πολλές διαμαρτυρίες από κατοίκους της Λέσβου, δεχθήκαμε στο LesvosPost, για τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος που έχουν συμβεί σήμερα.

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα διαμαρτυρίας αναγνωστών. του LesvosPost για τις διακοπές ρεύματος και την αυξομείωση της τάσης που συμβαίνουν σε περιοχές της Λέσβου τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των αναγνωστών, για δεύτερη μέρα σήμερα μέσα στην εβδομάδα,  υπήρξε διακοπή ρεύματος.



Όπως αναφέρουν χθες Πέμπτη, υπήρχε διακοπή ρεύματος για περίπου 1 ώρα με το κέντρο βλαβών να ενημερώνει τους καταναλωτές ότι υπήρξε βλάβη σε «κεντρικό καλώδιο τάσης».

Σύμφωνα με όσα μας αναφέρουν, έχουν γίνει τουλάχιστον δύο διακοπές, μικρής όμως χρονικής διάρκειας, και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις συσκευές που μπορεί να παρουσιάσουν πρόβλημα.

Μέχρι αυτή την ώρα, εμείς δεν έχουν κάποια σχετική ενημέρωση για κάποια βλάβη ή για τυχόν εργασίες που μπορεί να γίνονται.

Οι αναγνώστες μας, αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει με τη ΔΕΗ και δηλώνουν την οργή τους για τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος.

Ένα σοβαρό θέμα για το οποίο διαμαρτύρονται οι πολίτες είναι η μεγάλη καθυστέρηση που παρουσιάζεται στην αποκατάσταση βλαβών. Οπως επισημαίνεται, οι καθυστερήσεις ή η αδράνεια των υπηρεσιών της ΔΕΗ μπορούν να αποδοθούν κυρίως στην πλημμελή στελέχωση των τεχνικών υπηρεσιών της, ωστόσο "αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία".

Είναι η 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες που έχουμε προβλήματα με το ρεύμα στο νησί της Λέσβου…. με το Καλοκαίρι να προμηνύεται θερμό από άποψη διακοπών ρεύματος…