Μεγάλες επιτυχίες για αθλητές της Λέσβου σε αγώνες στίβου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΄Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει την Κελεμένη Δέσποινα, τον Μιχάλη Μερτζανίδη και την Ανθούσα Αδαμαντία αθλητές των σωματείων της δύναμής της, για τα αποτελέσματα που έφεραν στις σπουδαίες διοργανώσεις στίβου που συμμετείχαν όπως παρακάτω: 

***Την ΚΕΛΕΜΕΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ) για το Αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε,  στο Ευρωπαϊκό Διεθνές Μήτινγκ Βάδην που πραγματοποιήθηκε στο ΄Αλιτους της Λιθουνίας την Παρασκευή 8/06/2018.
Η Δέσποινα κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση ανάμεσα σε σπουδαίες αθλήτριες,  τερμάτισε 2η στα 10000μ. Βάδην Νεανίδων με επίδοση 53.44.


***Τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ (ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ) για το Χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου «ΠΑΠΑΦΛΕΣΕΙΑ 2018», που πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο στην Καλαμάτα.
Ο Μιχάλης κατέκτησε την 3η θέση στο Μήκος Ανδρών, με καλύτερο  άλμα στα 7,64 μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δυνατός αέρας που επικρατούσε το Σάββατο δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αθλητές τόσο στις κούρσες όσο και στα άλματα.


***Την ΑΝΘΟΥΣΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ (ΑΕΛΕΣΒΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΓΣ) για την 7η θέση στα 1500μ. Κορασίδων ,  στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου  κάτω των 18 ετών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη.
Η Μαντώ  έλαβε μέρος σε μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική κούρσα που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 11 αθλήτριες  (δυστυχώς δεν ήταν η καλή της μέρα)  και  με επίδοση 4.50.23  (4.38.0 έχει ρεκόρ)  τερμάτισε στην 7η θέση χαρίζοντας 2 βαθμούς στην Ελληνική ομάδα.


Ευχή μας  πάνω από όλα να είστε γεροί  και με  την επιμονή και υπομονή που σας διακατέχει να έχετε την συνέχεια που  επιθυμείτε στις επόμενες διοργανώσεις.