Γιάννης Γιαννελης «Ανιστόρητος ο τούρκος πρόεδρος Ταγιπ Ερντογαν»

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Το ανιστόρητο αφήγημά του ότι ο στρατός τους μας πέταξε στην θάλασσα το 1922 απέχει πολύ της πραγματικότητας και είναι καιρός να σταματήσει,γιατί:

1)Οπισθοχωρήσαμε,αλλά δεν μας κέρδισαν αυτοί! Πρόλαβαν και μας ΠΟΥΛΗΣΑΝ οι τότε σύμμαχοί μας,που ξενδιάντροπα τους εφοδίαζαν με σύγχρονα οπλικά συστήματα και αργότερα ανέλαβαν να χτίσουν εξαρχής το Οθωμανικό κράτος!!!

2)´Ηταν ανίκανοι να οργανώσουν και διοικήσουν τον Στρατό τους,αφού Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας το 1922 ήταν ο Γερμανός Στρατηγός Φον Σέλλεντορφ και διοργανωτής ο Στρατηγός Φον Σόντερς με πλείαδα Γερμανών αξιωματικών.Ας μην καμώνονται λοιπόν!!!



3)Μας απαγόρευσαν οι εξαίρετοι Σύμμαχοί μας (ΑΝΤΑΝΤ) να καταλάβουμε την Κωνσταντινούπολη και να την χρησιμοποιήσουμε ως διαπραγματευτικό στοιχείο για ειρήνη,υπόθεση τότε ενός 24ώρου,προτάσσοντας τον συμμαχικό στρατό εναντίον μας και τελικά την παρέδωσαν στον Κεμάλ.

Αυτά τα λίγα,για να μαθαίνουν οι νέες γενιές,που άλλωστε τα γράφω στα βιβλία μου.
Αφήστε λοιπόν τις κορώνες κ.Ερντογάν και μη δυναμιτίζετε το κλίμα,για να μπορούν οι λαοί μας να ζουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ και το θέλουν!!!

Οι εικόνες από την συλλογή του Γιάννη Γιαννέλλη Θεοδοσιάδη,Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.