Στην Λέσβο για μίνι διακοπές ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Σεβαστός


Ο Χρήστος Σεβαστός είναι ένα νέο αστέρι στον χώρο του τραγουδιού.


Στην Μυτιλήνη για λίγες ημέρες διακοπών ώστε να δει από κοντά φίλους και συγγενείς βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής από την Λέσβο Χρήστος Σεβαστός.

Μάλιστα ο Χρήστος ποστάρει συνεχώς δημοσιεύσεις από την Μυτιλήνη στα προσωπικά του προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε μια εποχή που «φυτώρια» τραγουδιστών έχουν γίνει τα μουσικά talent shows (με τους περισσότερους όμως να μην καταφέρνουν να κάνουν την καριέρα που ονειρευόντουσαν) κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες με μοναδικό όπλο την φωνή τους και άμυνα την επιμονή τους, κυνηγούν τα όνειρα τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Σεβαστός, ο οποίος ξεκίνησε από μικρά μαγαζιά της Πάτρας και πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία της Αθήνας.
Το πακέτο το έχει: εμφάνιση, φωνή, δισκογραφία. Και ίσως το πακέτο αυτό να είναι που κάνει πολλούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου να τον θεωρούν ως ένα υποψήφιο για τον τίτλο του επόμενου λαϊκού τραγουδιστή.

Ο Χρήστος κατάγεται από την Μυτιλήνη, ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική παίζοντας μπουζούκι αλλά τώρα έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά με το τραγούδι. Γράφει μόνος του τα τραγούδια του, έχει συνεργαστεί με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο, και το μότο του είναι… «σεβασμός στη μουσική».