Προγνωστικά Παρασκευής: Ταμείο από Φινλανδία έως Αμερική

Παρά το κενό... που έχει σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο, το ποδοσφαιρικό στοίχημα έχει και πάλι ενδιαφέρον.


Επιλογή με γκολ προκύπτει από το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, ενώ σημεία ρίσκου υπάρχουν σε Ιρλανδία και Αμερική.

Τούρκου – Μάριενχαμ

Το πρώτο ματς που επιλέγουμε για σήμερα είναι από τη λίγκα της Φινλανδίας. Για ακόμα ένα ματς η Τούρκου δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, με το αρνητικό της σερί να φτάνει τα 12 παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως μετράει επίσης 8 under 2.5 στα τελευταία 10 ματς και το σημερινό έχει χαρακτήρα τελικού αν θέλει να έχει ελπίδες να σωθεί. Η Μάριενχαμ από την άλλη, έρχεται από τη σημαντική νίκη επί της Κέμι, αποτέλεσμα που την ανέβασε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Τι κρατάμεως Foxbet; Μέτριες εμφανίζονται οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, όμως έχουν ανάγκη τους βαθμούς και θα ψάξουν τα γκολ. Το αμφίσκορο στο 1.87 μας αρέσει και μπαίνει στο κουπόνι μας.

Λίμερικ – Μπρέι

Περνάμε και στην Ιρλανδία. Η προτελευταία Λίμερικ υποδέχεται την ουραγό Μπρέι σε μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι σήμερα έχουν και πολλά αγωνιστικά προβλήματα, γεγονός που αναμένεται να τους επηρεάσει. Η Μπρέι έχει και αυτή απουσίες, ωστόσο έρχεται από το θετικό αποτέλεσμα επί της Γουότερφορντ και θα έχει ψυχολογία. Αρκετά αμφίρροπη η αναμέτρηση, ωστόσο αξίζει το ρίσκο με το διπλό. Για μεγαλύτερη ασφάλεια πάμε με την Μπρέι στο DnB στο 1.90.

Μινεσότα – Ντάλας


Κλείνουμε με το MLS και την αναμέτρηση που γίνεται στις 03:00 τα ξημερώματα στο «TCF Bank Stadium». Από δεύτερη σερί ήττα έρχεται η Μινεσότα, η οποία μάλιστα είναι η τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Παράλληλα, υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα της Γιουνάιτεντ, αφού εκτός είναι ο τιμωρημένος μέσος Ιμπάρα αλλά και ο διεθνής αμυντικός Κάλβο. Το Ντάλας από τη μεριά του, θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ήττες από Νέα Υόρκη και Κάνσας. Οι φιλοξενούμενοι είναι ποιοτικότερη ομάδα και γενικά έχουν δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα έως τώρα. Το διπλό στο 2.15 «προκαλεί» και μπαίνει στο δελτίο μας.