Με μια όμορφη εκδήλωση αποχαιρέτησαν οι μαθητές της Γ τάξης του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης φίλους ,καθηγητές και το σχολείο τους

Απονομή των απολυτηρίων τίτλων και θέατρο από το 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης


(Χτυποκάρδια στα θρανία 1963 (comedy, musical) από την θεατρική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης )

 Με μια ευχάριστη και παράλληλα συγκινητική γιορτή αποχαιρέτησαν οι μαθητές της Γ τάξης του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης φίλους ,καθηγητές και σχολείο το απόγευμα του Σαββάρου 16/6/2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Στην εκδήλωση με τίτλο «από το χτες στο σήμερα» παρουσιάστηκαν κωμικά θεατρικά σκετσάκια παρμένα από τον παλιό καλό κινηματογράφο αλλά και την σύγχρονη ελληνική τηλεόραση. Με φόντο το σχολείο και τα όσα συμβαίνουν μέσα σε αυτό.  Τα μονόπρακτα πλαισιωνόταν από από χορό, μουσική ,τραγούδι βίντεο που έκαναν όλους τους παρεβρισκομένους να διασκεδάσουν και να συγκινηθούν…

Όλα αυτά ήταν δημιουργήματα των μαθητών που ετοίμασαν όλα αυτά  για αυτή την ξεχωριστή ημέρα και εντάσσονται στην φιλοσοφία του σχολείου μας ότι οι μαθητές παράλληλα με την ουσιαστική και σοβαρή μάθηση που προσφέρει   το σχολείο, θέλει τους μαθητές του χαρούμενους , δημιουργικούς, και φυσικά έτοιμους για την άλλη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Η γιορτή έκλεισε με την απονομή των απολυτηρίων τίτλων και αναμνηστικών δώρων από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης. Όλοι κεράστηκαν από τον πλούσιο μπουφέ που πρόσφεραν στους καλεσμένους οι μαθητές/τριες από χρήματα που οι ίδιοι μάζεψαν για αυτόν τον σκοπό.

Οι αγκαλιές και τα δάκρυα χαράς αλλά και λύπης περίσσεψαν για τον αποχωρισμό των παιδιών από το Σχολείο τους. 

Καλή πρόοδο στους μαθητές μας και πολλά συγχαρητήρια διότι απέδειξαν ότι παράλληλα με την αριστεία στα μαθήματα, διέθεσαν μεράκι και τέχνη και καλλιτεχνική φύση για να παρουσιαστεί αυτή η υπέροχη και συγκινητική  εκδήλωση.

Καλό κουράγιο σε γονείς και μαθητές αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς στον ωραίο αγώνα τους.

Η θεατρική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης και όλα τα παιδιά του Σχολείου μας σας εύχονται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!