30% έκπτωση για διακοπές στη Λέσβο από την Hellenic Seaways

Η  «Hellenic Seaways» συμβάλλει στην προσπάθεια ανάτασης του τουρισμού στο βόρειο Αιγαίο, δίνοντας κίνητρο στους παραθεριστές

H Hellenic Seaways επιθυμώντας να συμβάλλει στην τόνωση του Τουρισμού ο οποίος επλήγη τα τελευταία χρόνια λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος στα νησιά Χίο και Λέσβο, προσφέρει από 15/06/2018 έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους παραπάνω προορισμούς.



Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής από/προς Πειραιά για Χίο και Μυτιλήνη σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και στις μοτοσυκλέτες και δεν ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για την παροχή της έκπτωσης, είναι η προσκόμιση αποδεικτικού στα συνεργαζόμενα πρακτορεία που επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα στη Χίο ή στη Μυτιλήνη.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.


ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ και φθηνα εισιτήρια από τις παρακάτω πλατφόρμες