ΣΤΟΠ στην δράση 2 ΜΚΟ στην Λέσβο από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Λουκέτο στις δομές σε Μόρια και Λαρσο

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εξέδωσε δυο διαδοχικές αποφάσεις απαγόρευσης λειτουργίας σε δύο ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Λέσβο


Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, δεδομένης της διαπίστωσης ακαταλληλότητας συγκεκριμένων χώρων και επικινδυνότητάς τους για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον και με σκοπό την προστασία σημαντικών δημόσιων αγαθών, εξέδωσε δυο διαδοχικές αποφάσεις απαγόρευσης λειτουργίας σε δύο ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Λέσβο.



Με την πρώτη απόφαση απαγορεύεται η δραστηριότητα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με την επωνυμία «Συμπαράσταση Λέσβου ΑΜΚΕ», σε χώρο (λεωφορείο και παρακείμενος στεγασμένος χώρος όπως αναφέρεται στο σχετικό 18) εντός ιδιοκτησίας κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη στο 2ο χλμ Παναγιούδας-Καλλονής (ΚΑΒΑ ΣΑΝΤΟ) στον οποίο παρασκευάζονται, συντηρούνται και διατίθενται γεύματα σε πρόσφυγες-μετανάστες και συγκεκριμένα τη χρήση του χώρου (λεωφορείο και παρακείμενος στεγασμένος χώρος όπως αναφέρεται στο σχετικό 18) εντός ιδιοκτησίας κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη στο 2ο χλμ Παναγιούδας-Καλλονής (ΚΑΒΑ ΣΑΝΤΟ) για την παρασκευή, συντήρηση και διάθεση γευμάτων σε πρόσφυγες-μετανάστες από την ως άνω αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, μέχρι της συμμόρφωσής της με την ανωτέρω σχετική νομοθεσία.


Επίσης με την δεύτερη απόφαση απαγορεύεται η άσκηση δραστηριότητας της κας KADRI NEDA AMER (είτε αυτή ενεργεί ατομικά και για δικό της λογαριασμό, είτε ενεργεί για λογαριασμό της οργάνωσης “Humans 4 Humanity” της οποίας τυγχάνει ιδρυτής, κατά δήλωσή της) σε χώρο (αποθήκη) μισθωμένο, κατά δήλωσή της από την ίδια, ιδιοκτησίας κ. Χαράλαμπου Αχλάτη, που βρίσκεται στο 11ο χλμ Μυτιλήνης-Καλλονής (πρώην κτίριο Ν.Α.Ο.Λ) και χρησιμοποιείται για την διαβίωση μεταναστών-προσφύγων, καθώς και τη χρήση του χώρου αυτού, καθώς θεωρείται ακατάλληλος και επικίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία και το Περιβάλλον. 

Εκπτώσεις έως -60% σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών!
Ισχύει για αγορές έως 24/06/2018.