Μεγάλη επιτυχία από το Λ.Σ: Άγρια καταδίωξη 22χρονου από το λιμενικό στην Μυτιλήνη- Έφτασε στην Λέσβο με 11 κιλά κάνναβη (PIC)

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Στη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για απείθεια.

Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την καταπολέμηση κάθε μορφής οργανωμένης εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στον οικείο λιμένα, μετά την αποβίβαση του ανωτέρω από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε να κατέχει εντός βαλίτσας, δέκα (10) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους δέκα κιλών επτακοσίων ογδόντα οκτώ γραμμαρίων και τριάντα ενός εκατοστών του γραμμαρίου (10.788,31 gr), ενώ ο ίδιος αφού κατά τον έλεγχο τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη κατόπιν καταδίωξης από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.