21χρονος μετανάστης μπούκαρε και έκλεψε μέσα σε μια μέρα καφετερία και εμπορικό κατάστημα στην Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε που διαπράχθηκαν σε  καταστήματα, στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, δύο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που διαπράχθηκαν  την τελευταία διετία, σε καταστήματα στη Μυτιλήνη.



Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 21χρονος, εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα 61χρονης ημεδαπής, παραβιάζοντας την είσοδό του και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή, τα χρηματικά ποσά των -350- ευρώ, των  -500- κυπριακών λιρών και των -40- δολαρίων Αμερικής, καθώς και διάφορα έγγραφα. Επίσης, ο ίδιος δράστης, δρώντας με παρόμοια μέθοδο, μπήκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 36χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ από την ταμειακή μηχανή και μία ηλεκτρονική συσκευή, αξίας -100- ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.