Το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός για το 2018 στη Λέσβο- Με επιτυχία ξεκίνησαν οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου


Με επιτυχία ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών Γυναικών, το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός για το 2018, που διεξάγεται στη Λέσβο 22 – 24 Ιουνίου 2018


Με επιτυχία ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών Γυναικών, το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός για το 2018, που διεξάγεται στη Λέσβο 22 – 24 Ιουνίου 2018 και συνδιοργανώνουν  η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού - Τουρισμού Δήμου Λέσβου, η Ελληνική  Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.

Η έναρξη έγινε το απόγευμα από τον κόμβο της Αχλαδερής, ενώ χαιρετίζοντας τους αγώνες ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που το νησί της Λέσβου φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών Elite. Οι θεαματικές προσπάθειες των αθλητών με φόντο την υπέροχη φύση της Λέσβου θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους πιστούς φίλους του αθλήματος όσο και για εκείνους που αγαπούν τον αθλητισμό. Μια εμπειρία γεμάτη ταχύτητα, αγωνιστικότητα, πάθος αλλά κυρίως γεμάτη Λεσβιακή φιλοξενία, φυσική ομορφιά και μοναδικά τοπία.

Ο Δήμος Λέσβου, επενδύει συστηματικά στην φιλοξενία και τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, που μας δίνουν την ευκαιρία να προβάλουμε το νησί μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα είμαστε δίπλα σε όλες τις προσπάθειες, που ενσταλάζουν τις οικουμενικές αξίες του αθλητισμού στις επόμενες γενιές.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση, να ευχηθώ στους αθλητές καλή επιτυχία και πιστεύω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όσους επιλέξουν να το παρακολουθήσουν».