«Μεθυσμένος»; οδηγός Ι.Χ σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο της Μυτιλήνης (PICS)

γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα

Ήταν γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο κάνοντας μία τρελή πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε επάνω σε τρία αυτοκίνητα της εταιρείας ΤΝΤ τα οποία διέλυσε.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος ξύπνησε όλους τους κατοίκους στην οδό Καβέτσου, οι οποίοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και είδαν την καταστροφή.

Στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου – μάλλον σε κατάσταση μέθης αφού αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι το αυτοκίνητο έτρεχε πολύ και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς – εγκατέλειψε το χώρο του ατυχήματος και με το δικό του σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο πήγε στο σπίτι για να κοιμηθεί, σαν να μη συνέβη τίποτα.



Στο σημείο του ατυχήματος έφτασαν αμέσως οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης όπως και η αστυνομία, άνδρες της οποίας κινήθηκαν άμεσα και σε χρόνο ρεκόρ εντόπισαν το αυτοκίνητο που ο οδηγός του προκάλεσε το ατύχημα.

Είναι ένα αυτοκίνητο μπλε BMW το οποίο είναι κι αυτό είναι διαλυμένο από την πρόσκρουση και απορεί κανείς πως μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία του σε αυτή την κατάσταση.
Το μόνο παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν είχαμε θύματα, γιατί αν την ώρα εκείνη υπήρχαν πεζοί στο σημείο του ατυχήματος τώρα θα μιλούσαμε για τραγωδία.


Πηγή ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ Lesvosnews.gr