Στο Miles+Bonus της Aegean Airlines το Ελαιοτριβείο Μουσείο Βρανά στον Παπάδο της Λέσβου


Μία νέα συνεργασία εγκαινιάζει από σήμερα το Ελαιοτριβείο Μουσείο Βρανά στον Παπάδο της Λέσβου με το πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean Airlines.


Όσοι επισκέπτονται το Μουσείο θα μπορούν να κερδίζουν  5 μίλια εξαργύρωσης του προγράμματος Miles+Bonus για κάθε 1€ που θα ξοδεύουν για αγορές εισιτηρίων εισόδου και αγορές στο πωλητήριο του Μουσείου. Επίσης για κάθε αγορά προϊόντων στο πωλητήριο του μουσείου, τα Blue μέλη του προγράμματος Miles+Bonus θα επωφελούνται από 10% έκπτωση, ενώ τα Silver και Gold μέλη με έκπτωση 20% έκπτωση.

Επιπλέον, οι κάτοχοι κάρτας Miles+Bonus θα μπορούν να εξαργυρώσετε τα μίλια σας σε αγορές εισιτηρίων εισόδου και αγορές στο πωλητήριο του μουσείου, με αντιστοιχία 1€=200 μίλια εξαργύρωσης.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις παραπάνω παροχές, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://el.aegeanair.com/milesandbonus/partners/culture/vranas-museum/

Για να μάθετε περισσότερα για το Ελαιοτριβείο Μουσείο Βρανά επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://vranasmuseum.gr/

Το Ελαιοτριβείο Μουσείο Βρανά στον Παπάδο Λέσβου λειτουργεί από το 2009 στο ιστορικό βιομηχανικό συγκρότημα του Ελαιοτριβείου Βρανά, το οποίο κτίσθηκε το 1887 από τον παππού του μεγάλου μας νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, τον Βρανά Νικολάου, και ήταν ένα από τα πρώτα ατμοκίνητα εργοστάσια της Λέσβου και του Αιγαίου. Είναι ένα πρότυπο θεματικό μουσείο της βιομηχανικής ιστορίας της Λέσβου και του Αιγαίου της περιόδου της πρώιμης Βιομηχανικής Επανάστασης, στο οποίο οι επισκέπτες του έχουν την δυνατότητα:

- Να ενημερωθούν για την ιστορία και τη διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου
-Να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική του συγκροτήματος και του  μηχανολογικού του εξοπλισμού
-Να μελετήσουν το σπάνιο αρχειακό υλικό από τη λειτουργία του Ελαιοτριβείου 1887έως 1960
-Να περιηγηθούν την πινακοθήκη του με  έργα που φιλοτέχνησαν για τη μόνιμη έκθεσή του σημαντικοί  Έλληνες καλλιτέχνες,
-Να γνωρίσουν την μόνιμη έκθεση «Η Λέσβος του Ελύτη» στην οποία παρουσιάζεται η ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή.