Σήμερα ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση!- Χορηγός επικοινωνίας από την Λέσβο είναι το LesvosPost.comΣήμερα, Πέμπτη 10 Μαΐου ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση και είμαστε πανέτοιμοι να σας υποδεχτούμε από τις 17.00 ως τις 22.00 και να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στην Ελλάδα με αφετηρία το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.


To LesvosPost είναι χορηγός επικοινωνίας από την Λέσβο…

Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 10 Μαΐου στις 19.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κου. Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος θα σημάνει την επίσημη έναρξη της Έκθεσης.

Στην τελετή εγκαινίων θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι του πολιτικού ιστού της χώρας.

 Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται  από τις 10 ως τις 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από την προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού & του πολιτισμού της!

Live Εκδηλώσεις Μαγειρικής, Κεράσματα, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Τουριστικές προτάσεις για τις επόμενες αποδράσεις σας, παιδικές δραστηριότητες & εκθέματα από λαογραφικά μουσεία είναι λίγα μόνο από τα events - δράσεις που θα εντοπίσετε στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» και θα γεμίσουν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με αρώματα,   γεύσεις & εικόνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη 17.00-22.00, ΠΣΚ 10.30-22.00
Είσοδος: 3,00€

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα επισκεφθείτε το
www.elladosgefsi.gr

Facebook: https://www.facebook.com/elladosgefsi/
Instagram: https://www.instagram.com/elladosgefsi/

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ της Έκθεσης:
https://www.youtube.com/watch?v=l3HUlQzfc2s