Συμμετοχή Δήμου Λέσβου στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη

Από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας έχουν  επιλεγεί δώδεκα  Δήμοι σε όλη την Ελλάδα για να συμμετέχουν στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη. Μεταξύ αυτών των Δήμων και ο Δήμος Λέσβου.


Εκ μέρους του Δήμου Λέσβου, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου  συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στις εκδηλώσεις που προγραμμάτισε ο Σύλλογος «Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης» αναλαμβάνοντας μέρους του κόστους των προγραμματισμένων εκδηλώσεων. Πέρα από αυτό, το Σάββατο 26 Μαΐου 2018, ημέρα των εκδηλώσεων, στα πλαίσια του εορτασμού και με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών θα γίνει φωταγώγηση του Παλαιού Δημαρχείου στο χρώμα του αίματος, το χρώμα της Ζωής.

Ως Δημοτική Αρχή συγχαίρουμε  και ευχαριστούμε: τον πάντα δραστήριο «Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης», όλους τους Εθελοντικούς Συλλόγους Αιμοδοτών Λέσβου και κάθε Εθελοντή Αιμοδότη του Δήμου μας για την Μεγάλη τους Προσφορά στον Συνάνθρωπο: να μοιράζουν ζωή από την ζωή τους δίνοντας Αίμα.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας  να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και να εγγραφούν εθελοντές αιμοδότες.

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό κάθε Εθελοντικού Συλλόγου Αιμοδοσίας, όπου μας ζητηθεί, στρατευμένοι στην κοινή προσπάθεια «να είμαστε εκεί για τον άλλον. Δίνουμε Αίμα, Στηρίζουμε την Ζωή».

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η αρμόδια Αντιδήμαρχος


Αναστασία Αντωνέλλη