Πεζοπορία από την Κλειου ως τα Τσονια από τον ΟΡΕΙΑΣ την Κυριακή


H πεζοπορία μας αυτή την Κυριακή (13/5) θα είναι μικρή (1,5 ώρα περίπου), πολύ εύκολη και η τελευταία μας για αυτή την περίοδο.


Θα ξεκινήσουμε από το καθιερωμένο μέρος (My Market του κεντρικού πάρκιγκ Μυτιλήνης) στις 09:00 για την Κλειού και εκεί θα μας περιμένει ο αγαπητός μας Θεόφιλος για να μας οδηγήσει στα Τσόνια μέσω αγροτικού δρόμου κυρίως. Η διαδρομή δεν είναι κυκλική αλλά θα φροντίσουμε να επιστρέψουν και όσοι έρθουν με δικό τους μέσο, στην αφετηρία με διαφορετικό μέσον, καθ’ ότι το πούλμαν που θα μας μεταφέρει δεν μπορεί να κατεβεί μέχρι τα Τσόνια.

Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα μας περιμένει η ταβέρνα οπότε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή ως συνήθως.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Τσόνια είναι μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού για μπάνιο, οπότε όσοι επιθυμούν να έχουν μαζί τους τα σχετικά.

Όσοι τυχών έρθουν με δικά τους μέσα και θέλουν να φάνε θα πρέπει να το δηλώσουν στην Αντωνία για να ενημερώσουμε έγκαιρα και να μην υπάρξει πρόβλημα.

Δηλώσεις συμμετοχής για τη μεταφορά με πούλμαν και τη ταβέρνα έως τις 24:00 της Παρασκευής 11/5 κατά προτίμηση στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946 306487 (Αντωνία).

Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά.

Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα ορειβατικά μποτάκια, το καπέλο και το αντηλιακό για τις κυρίες κυρίως, είναι απαραίτητα.