Σεμινάριο με τον Μ.Σφακιανάκη στη Μυτιλήνη- «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα»


στο Επιμελητήριο Λέσβου


Το δέκατο δωρεάν σεμινάριο της πανελλαδικής δράσης επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» που διοργανώνει η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, πραγματοποιείται, την Τετάρτη 23/05 και ώρα 18:30 στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλης» στο Επιμελητήριο Λέσβου (Παύλου Κουντουριώτη 71) με κεντρικό ομιλητή και επιστημονικό υπεύθυνο τον Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικό ερευνητή και αναλυτή ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρο του Cyber Security International Institute (CSI) κ. Μανώλη Σφακιανάκη.

Στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη συμμετέχουν επίσης ως ομιλήτριες η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος  κ. Μαρίσα Βουλγαράκη και η Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος κ. Μαριάννα Τάσση .

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι γονείς, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό.

Μέγας Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία MYTILINEOS και Πανελλαδικός Χορηγός της δράσης είναι η εταιρεία WIND Ελλάς.

Η Δράση στο σύνολό της πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο στη Μυτιλήνη πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Λέσβου, την Υποστήριξη της EΡΤ Αιγαίου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Λέσβου.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά κάθε ηλικίας από 5 ετών και πάνω.

Εντωμεταξύ, λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου οι εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας της Δράσης https://prostatepse.gr/register/ για το δωρεάν σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/05 στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης» στο επιμελητήριο Λέσβου (Παύλου Κουντουριώτη 71) στις 18:30 έχουν προσωρινά κλείσει.

Επειδή γίνονται επικοινωνίες επιβεβαίωσης των συμμετοχών για το σεμινάριο γίνεται ενημέρωση για το αν θα υπάρξει δυνατότητα να ανοίξουν και πάλι οι εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας τη Δευτέρα 21/05 στις 14:00

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν σήμερα, Παρασκευή 18/05 από τις 11:00 έως τις 17:30 και τη Δευτέρα 21/05 από τις 10:00 έως τη 13:30 στο 210 77 09 777 για να δηλώσουν συμμετοχή και να μπούν στη λίστα αναμονής έτσι ώστε σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου να ώστε να ενημερωθούν σχετικά.