Το ταξίδι του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στον κόσμο

Η εξωστρέφεια υψηλός επιχειρηματικός στόχος, αποτελούσε ανέκαθεν γνώρισμα της ελληνικής ψυχής.


Ανήσυχος και πολυπράγμων, εφευρετικός και πολυμήχανος ο ελληνικός χαρακτήρας, των ανθρώπων της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης επέβαλλε την ανάγκη ανοίγματος στις διεθνείς αγορές  από πολύ νωρίς.  Με τον  χαρακτηριστικό φελλό να σφραγίζει ευλαβικά την μυστική  συνταγή, το  Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου  παραδίδει μαθήματα ελληνικής γαστρονομίας και κατακτά σημαντικές αγορές του εξωτερικού συστήνοντας  τη   νοοτροπία, την κουλτούρα της Λέσβου  σε όλο τον κόσμο.

Μετουσιώνοντας παραδοσιακές αναμνήσεις και κλασσικές εικόνες το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει σε 42 χώρες. Φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι από το Πλωμάρι  προοριζόμενο να ταξιδέψει την Ελλάδα συστήνοντας την κουλτούρα της Λέσβου μέσα από την λογική της ουζοποσίας.

Απόσταγμα γνήσιο και παραδοσιακό, αποστάζεται για περισσότερα από 120 χρόνια στους μικρούς χάλκινους άμβυκες εδώ στον τόπο μας στο Πλωμάρι  της Λέσβου. Πολύτιμη και μοναδική, ιερή και μυστική, κλασσική  και αξεπέραστη η συνταγή του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει  προωθώντας την ελληνικότητα και την κουλτούρα της Λέσβου. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την εξαιρετική ποιότητα, συνοδευόμενη από τον μύθο μιας λαμπρής ιστορίας,  το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου κερδίζει τις ξένες αγορές με εφόδια τις  διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις. Υπερηφανεύεται τόσο για το διπλό χρυσό στο διεθνή οργανισμό αποσταγμάτων World Spirits Award, με τον χαρακτηρισμό  «world class, extraordinary product» όσο και για το Platinum βραβείο στο διαγωνισμό των Αιωνόβιων brands (2016), για τα 120 και πλέον χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά. Γερμανία, Βουλγαρία, Κύπρος, Η.Π.Α., Αυστραλία, Καναδάς,Ισραήλ, Γαλλία, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Ρωσία, Αγγλία, Κίνα, Ιαπωνία είναι μόνο μερικές από τις χώρες που γεμίζουν τα ποτήρια τους με το ξεχωριστό Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη.

Σήμερα, οι εξαγωγές του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελούν πάνω από το 50% των συνολικών πωλήσεων αποδεικνύοντας την εξέχουσα θέση που έχει  κατακτήσει στην καρδιά και των ξένων καταναλωτών. Η ποιότητα των προϊόντων, το μεράκι, ο παραδοσιακός τρόπος απόσταξης, έχουν οδηγήσει το Ούζο Πλωμαρίου να διακρίνεται και να κατακτά τις διεθνείς αγορές προωθώντας την ελληνικότητα.


Αν η ανταγωνιστικότητα έγκειται στην ικανότητα  να προσφέρονται  προϊόντα που καλύπτουν τα πρότυπα ποιότητας των τοπικών και διεθνών αγορών, τότε στην Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για αυτό.  Με  σεβασμό στην παράδοση της απόσταξης και με όπλο τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας ενός τεχνολογικά σύγχρονου αποστακτηρίου επιτυγχάνεται η παραγωγή ενός παραδοσιακού ελληνικού προϊόντος με σεβασμό στην ιστορία του.