Συνάντηση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης δώρισε στον Σύλλογο ένα laptop.


Η παράδοση του laptop έγινε σήμερα στη συνάντηση που είχε η κα. Καλογήρου με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαρία Ζερβού και  το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα. Μαρίνα Σταμάτη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Γιώργος Καμπούρης.

Η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τις πρόσφατες δράσεις του Συλλόγου, καθώς και για τις νέες δραστηριότητες που αφορούν στην προώθηση δωρεάς ομφάλιου αίματος.

Η κα. Καλογήρου εξήρε το έργο του Συλλόγου σημειώνοντας ότι η αιμοδοσία, η δωρεά οργάνων σώματος και ομφάλιου αίματος, είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία, ιδίως ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που θα αναλάβει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης.