ΝΟΔΕ Λέσβου για τις εσωκομματικές εκλογές: «Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για την ενδυνάμωση της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο πρόεδρος και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Λέσβου ευχαριστούν τον κόσμο που συμμετείχε στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για την διαμόρφωση των οργάνων της βάσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου, Ευστράτιος Καραγεωργίου εκφράζει τις ευχαριστίες σε όσους προσήλθαν στην κάλπη και ιδιαίτερα όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για μία ακόμη φορά και τον συνέδραμαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. « Με την ολοκλήρωση των εκλογών προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για την ενδυνάμωση της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης που θα δώσει τη μάχη της για να κερδίσει ένα καλύτερο αύριο για το πολύπαθο νησί μας, αλλά και την χώρα μας ».

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου δηλώνουν ικανοποιημένα για το γεγονός ότι σε αυτές τις εκλογές συμμετείχε νέος κόσμος. «Η εμπειρία σε συνδυασμό με το «νέο αίμα» μας δίνει δύναμη να αγωνιστούμε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον αυτού του τόπου». 

Ο Πρόεδρος
της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου
Στρατής Καραγεωργίου