3 συλλήψεις μεταναστών στην Μορια για κατοχή πλαστών εγγράφων Συριακών Αρχών

3 συλλήψεις μεταναστών στην Μορια

Σύλληψη ενός ατόμου στη Μόρια της Λέσβου,  για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, την Δευτέρα (14-05-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας 20χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 20χρονος επέδειξε σε αρμόδια, για τη διαχείριση αλλοδαπών, υπηρεσία της Λέσβου, έγγραφο συριακών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Μόρια της Λέσβου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, την Δευτέρα (14-05-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες επέδειξαν σε αρμόδια, για τη διαχείριση αλλοδαπών, υπηρεσία της Λέσβου, δύο (2) έγγραφα συριακών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.