«Τσουγκρίζουμε αυγά και όχι αυτοκίνητα»- Φυλλάδια με ευχές και συμβουλές κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας από την Τροχαία Λέσβου (pics)

Μία σημαντική προληπτική δράση κατά των τροχαίων ατυχημάτων και υπέρ της ασφαλούς οδήγησης

Μία σημαντική προληπτική δράση κατά των τροχαίων ατυχημάτων και υπέρ της ασφαλούς οδήγησης, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης η Τροχαία Λέσβου διανέμοντας φυλλάδια σε οδηγούς δικύκλων και Ι.Χ. στο κέντρο της πόλης.

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, διανεμήθηκαν χθες Μεγάλη Τετάρτη (04-04-2018) το πρωί, από το προσωπικό των Υπηρεσιών Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, σε οδηγούς οχημάτων και πεζούς, σε κομβικά σημεία και οδούς στη Μυτιλήνη, στη Χίο και στη Σάμο.Συγκεκριμένα, τα ενημερωτικά φυλλάδια περιέχουν ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα καθώς και συμβουλές κυκλοφοριακής συμπεριφοράς και οδικής ασφάλειας. Παράλληλα, οι τροχονόμοι παρότρυναν τους επιβάτες των οχημάτων και τους πεζούς να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις τους, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, που η κίνηση παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη, τόσο στις αστικές περιοχές όσο και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο.

Ανάλογο έντυπο ενημερωτικό υλικό πρόκειται να διανεμηθεί από προσωπικό των Υπηρεσιών Τροχαίας, τη Μεγάλη Πέμπτη (05-04-2018) και το Μεγάλο Σάββατο (07-04-2018).

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου εύχεται στους πολίτες Χρόνια Πολλά και καλές Εορτές και υπενθυμίζει στους οδηγούς και στους χρήστες του οδικού δικτύου, ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.