Η Σχολή Υποψήφιων Οδηγών «ΚΕΛΜΑΛΗΣ Γ. - ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Κ.» σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση..!! | Καλλονή Λέσβου (PICS)


Η Σχολή Υποψήφιων Οδηγών ΚΕΛΜΑΛΗΣ Γ. - ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Κ.στην Καλλονή, σας εύχεται



«Η Σχολή Υποψήφιων Οδηγών ΚΕΛΜΑΛΗΣ Γ. - ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Κ σας εύχεται Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά!

Και όπως κάθε γιορτή, ευχόμαστε όλοι να επιστρέψουμε. Και αν ακολουθήσουμε αυτές τις απλές συμβουλές τότε αυτό θα συμβεί.

  • Δεν οδηγούμε υπό την επήρεια αλκοόλ (ο χυμός πιπεριάς όμως είναι εντάξει)
  • Τηρούμε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα όρια ταχύτητας.
  • Δεν οδηγούμε έχοντας φάει πάρα πολύ γιατί αυτό προκαλεί υπνηλία και κόπωση.
  • Δεν οδηγούμε επιθετικά, άλλωστε είναι μέρες αγάπης και ειρήνης.»



Η Σχολή Υποψήφιων Οδηγών ΚΕΛΜΑΛΗΣ Γ. - ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Κ.  είναι μία από τις πιο σύγχρονες και οργανωμένες Σχολές Οδηγών στην πόλη μας:

Η φιλοσοφία της σχολή «ΚΕΛΜΑΛΗΣ Γ. - ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Κ.» είναι οι επιτυχόντες νέοι οδηγοί εκτός από την απόκτηση αδείας οδηγού, να αποκτούν γνώσεις σε θέματα ασφάλειας και οδικής συμπεριφοράς.

Για να πετύχουμε αυτό το στόχο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη κατανόηση του χειρισμού κάθε οχήματος από το υποψήφιο οδηγό, κάτω από διαφορές συνθήκες κυκλοφορίας (κατοικημένες περιοχές, λεωφόροι, αυτοκινητόδρομοι) όπως και στις περιοχές όπου πραγματοποιούνται οι εξετάσεις.

Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου επιλέγοντας μας όχι μόνο για τις προσιτές τιμές μας αλλά και γιατί εκπαιδεύεσαι σωστά (θεωρητικά και πρακτικά) ως υποψήφιος οδηγός σε όλες τις κατηγορίες των Αδειών Οδήγησης Ερασιτεχνικές και Επαγγελματικές:

Με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης θέλουμε να εκπαιδεύσουμε ικανούς οδηγούς ώστε άυριο με το δίπλωμα τους να συμβάλουν και αυτοί στην ασφαλή, οικονομική και οικολογική οδήγηση.

Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται σε σύγχρονα εξοπλισμένες αίθουσες, σε τακτές ημερομηνίες σε εβδομαδιαία βάση.

Συνεχίζουμε δημιουργικά, υπομονετικά για ένα αύριο στους δρόμους μας αναίμακτο.

ΚΕΛΜΑΛΗΣ Γ. - ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Κ.

Καλλονή Λέσβου (έναντι παιδικού σταθμού Καλλονής)

Κώστας: 6972020405

Γιώργος: 6974607694

Αλέξανδρος: 6944272004

Γραφείο: 22530-23454