Πασχαλιατικες ευχές απο τον Π. Τσουπη εκ μέρους του Δήμου Λέσβου στα απομακρυσμένα φυλάκια του Στρατού Ξηράς και της Αεροπορίας στη Λέσβο (pics)

Ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Τσουπής, εκ μέρους του Δήμου Λέσβου

Ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Τσουπής, εκ μέρους του Δήμου Λέσβου και του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί απομακρυσμένα φυλάκια του Στρατού Ξηράς και της Αεροπορίας στη Λέσβο, όπου τον υποδέχθηκε ο Υποδιοικητής της 98 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος, κ. Δημήτρης Βακεντής και οι Διοικητές και αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς και στρατιώτες .



Ο Αντιδήμαρχος ευχήθηκε στους στρατευμένους καλό Πάσχα – καλή Ανάσταση, να είναι πάντα γεροί και αισιόδοξοι και τους μοίρασε τα παραδοσιακά τσουρέκια. «Τις Άγιες τούτες μέρες, η σκέψη μας είναι κοντά στα στρατευμένα παιδιά του νησιού μας που βρίσκονται στις υπηρεσίες των μονάδων τους για να μπορούμε όλοι οι υπόλοιποι να ασχοληθούμε απερίσπαστοι με τα ειρηνικά μας έργα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουπής.

Τόσο ο Ταξίαρχος, όσο και οι Διοικητές με τη σειρά τους, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τις επισκέψεις αυτές, καθώς και για τη γενικότερη συνεργασία που έχουν με το Δήμο Λέσβου.