Ήταν όλοι εκεί.. και έπαιξαν για τον φίλο τους Π. Κυμουρη στο στάδιο Μυτιλήνης- Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά των παλαιμάχων (PICS, VID)

Ήταν όλοι τους εκεί...


Κάθε χρόνο 6 Απριλίου δεκάδες φίλοι του Παναγιώτη Κυμούρη του εύχονταν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. Φέτος, εκατοντάδες «δικοί» του θα συγκεντρώθηκαν στο Στάδιο Μυτιλήνης για να τιμήσουν την μνήμη του και να του δείξουν εκεί ψηλά που βρίσκεται πως δεν τον έχουν ξεχάσει.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αυτές τις ημέρες από τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Κυμούρη και κανείς ακόμη δεν λέει να συνειδητοποιήσει ότι το χαμογελαστό παιδί του λιμενικού δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.Έτσι το Μ. Σάββατο, στις 11.00, στο Στάδιο Μυτιλήνης, φίλοι και γνωστοί του Παναγιώτη, του «Κυμ» όπως τον αποκαλούσαν όλοι, έδωσαν ραντεβού στο 1ο τουρνουά παλαίμαχων ομάδων με την επωνυμία «Παναγιώτης Κυμούρης», θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του αλλά και να βοηθήσουν ένα μικρό κοριτσάκι που έχει άμεση ανάγκη χρημάτων. 

Άλλωστε ο «Κυμ» βοηθούσε πάντα, και χωρίς να το  ξέρει κανείς, πολύ κόσμο και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και μετά τον θάνατό του. Το ποδόσφαιρο ήταν η αγαπημένη του συνήθεια, αυτό που του άρεσε να κάνει τις ελεύθερές του ώρες και ήταν μάλιστα από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας των Παλαιμάχων της Γέρας.

Οι πρώην συμπαίκτες του, λοιπόν, μαζί με την ομάδα του Λιμενικού, τους παλαιμάχους Λέσβου και Παλλεσβιακού, αντάμωσαν το Μ. Σάββατο και έπαιξαν για τον Κυμ.

Στο στάδιο Μυτιλήνης εκτός από εκατοντάδες φιλάθλους, συγγενείς και φίλους του Κυμ, το παρόν έδωσε και σκύλος του “DARCO” που είχε στο λιμενικό, ενώ παραβρέθηκε και ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού Τάσος Χατζηγιοβανης ο όποιος έδωσε μια φανέλα του ΠΑΟ υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες στην οικογένεια του ΚΥΜ η οποία τιμήθηκε και από τους διοργανωτές..

Το παρόν στην όμορφη εκδήλωση έδωσε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ Χριστιάνα Καλογήρου, στρατιώτες, αστυνομικές, λιμενικές αρχές, αλλά και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.

Η ποιο συγκινητική στιγμή ήταν το γράμμα που ανέγνωσε ο κουμπάρος και φίλος του ΚΥΜ Γιώργος Κουτρομπίλας μέσα σε λυγμούς, ένα γράμμα για τον φίλο όλης της Λέσβου κρατώντας μάλιστα και τον πιστό σκύλο του ΚΥΜ τον «Darco» ο οποίος λες και άκουγε τα όμορφα αυτά συγκινητικά λόγια και καθόταν προσοχή.

Ο 43χρονος Π. Κυμουρης υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, και συγκεκριμένα στην δίωξη ναρκωτικών έχοντας υπό την εποπτεία του τον σκύλο του λιμενικού σώματος με τις τόσο μεγάλες επιτυχίες..Δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε τραγικό τέλος καθώς πέρυσι την Μ. Παρασκευή οδηγώντας το αυτοκίνητό και μετά την στροφή στο φούρνο Γενιτσαριωτη στην Μυτιλήνη, ξαφνικά η καρδία του σταμάτησε να χτυπά με αποτέλεσμα να τρακάρει πάνω σε ένα στύλο της ΔΕΗ.

Μετά από ενα κρίσιμο 24ωρο δίνοντας μάχη με την ζωή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή του Πασχα του 2017, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και τους συναδέλφους του στο Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα που ανέβασε η σελίδα του Παναγιώτη.. που την έφτιαξαν φίλοι του ώστε να τον θυμούνται πάντα τέτοιες μέρες..