Το «PET SHOP FRIENDS» σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! - Πιττακού ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Το «PET SHOP FRIENDS» σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!


Το άγιο Φως της Ανάστασης να κρατήσει κάθε πόνο μακριά από όλους!»

Το κατάστημα «PET SHOP FRIENDS» σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που του δείχνεται και σας προτρέπει να επισκεφτείτε το PET SHOP τις ημέρες των εορτών καθώς ένα ζωακι για τους αγαπημένους μας η ένα αξεσουαρ, μια λιχουδιά για τα κατοικίδια μας είναι το καλύτερο δώρο των εορτών..

Το «PET SHOP FRIENDS» έχει αποδείξει την αγάπη του για τους δικούς σας αγαπημένους μικρούς φίλους. Σκεφτόμαστε και φροντίζουμε γι’αυτους προσφέροντας τα πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το κατάστημα «PET SHOP FRIENDS» λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια στον χώρο των εξειδικευμένων καταστημάτων για τα κατοικίδια ζώα.

Έχει αναδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια σε έναν αγαπημένο χώρο όχι μόνο των κατοικίδιων αλλά και της ιδιοκτήτριας του Ιωάννας Παπαδημητρίου..

Το κατάστημα «PET SHOP FRIENDS»  διαθέτει μεγάλη γκάμα και ένα μεγάλο εύρος τιμών σε όλα τα προϊόντα και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής αναζητεί συνέχεια νέα προϊόντα ποιοτικά παράλληλα και οικονομικά.

-Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας της Mister Mix

Η MISTER MIX HELLAS δραστηριοποιείται στον χώρο των Pet από το 2015, παρέχοντας ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων στον τομέα της διατροφής των σκύλων.

Είναι αντιπρόσωπος των τροφών MISTER MIX, μια από τις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς παραγωγής φυσικών τροφών, βιολογικής αξίας, με εμπειρία άνω των 25 ετών στον τομέα.

Η παραγωγική διαδικασία (Narural System) των τροφών Mister Mix προϋποθέτει ότι όλα τα συστατικά πρέπει να μαγειρευτούν χωριστά ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, ώστε να διατηρήσουν τις οργανοληπτικές τους ιδιότητες, για ένα άριστο και ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Η γραμμή PREMIUM Dogs γεννήθηκε για να διαφυλάξει την υγεία και την ευεξία του σκύλου σου. Η αγάπη και η αφοσίωσή μας για τους σκύλους και η εφαρμογή απλών κατευθυντήριων γραμμών που υπαγορεύονται από την καρδιά, μας οδήγησαν να παράγουμε τροφές μοναδικές στο είδος << η μεσογειακή διατροφή των σκύλων>>, τροφές με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και λίπη και πλούσιες σε υδατάνθρακες.

Η προσεκτική επιλογή θρεπτικών συστατικών υψίστης βιολογικής αξίας (κρέας πουλερικών, ψάρι των ωκεανών, δημητριακά επεξεργασμένα με τη μέθοδο της εξώθησης, ατομικά προζελατινοποιημένα και αλεσμένα με το σύστημα της μικρομετροποίησης ), εμπλουτισμένα με ένα σύνολο διατροφικών διαιτητικών ινών, μεγιστοποιεί την αίσθηση πληρότητας, δημιουργώντας τη σωστή ισορροπία μεταξύ ευεξίας και ηρεμίας.

Με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι μας θα είναι πιο ήρεμοι, λιγότερο πεινασμένοι, λιγότερο επιθετικοί, καθώς και υπάκουοι.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά ή να τους επισκεφθείτε στο κατάστημα  PET SHOP FRIENDS στην περιοχή Πιττακού 2 και Ερμού γωνία (Μπάς φανάρ) στην Μυτιλήνη ή να τηλεφωνήσετε στο 2251096100, 6976799649