Καθάρισαν τις ακτές στα Λουτρά στα πλαίσια του Lets do it Greece

Lets do it Greece: Κυριακή 29 Απριλίου 2018.


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Σύλλογο Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ Δελφίνι» η οικολογική δράση καθαρισμού των ακτών και των κοινόχρηστων χώρων του Οικισμού μας ενταγμένη στην Πανελλαδική δράση Lets do it Greece στην οποία συμμετείχε και κλιμάκιο στρατιωτών της 98 ΑΔΤΕ.

Συγκεκριμένα καθαρίστηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι και η παραλία από το ξενοδοχείο ΖΑΙΡΑ έως τις πρώην εγκαταστάσεις της ΕΚΟ και συγκεντρώθηκαν 37 σακούλες μεγάλου μεγέθους με πλαστικά σκουπίδια, καθώς και διάφορα άλλα ογκώδη αντικείμενα.
                                          
Το μήνυμα που δίδουμε κάθε χρόνο με αυτές τις εξορμήσεις καθαριότητας, είναι ότι είμαστε παρόντες στην προσπάθεια που πρέπει να γίνεται από όλους για την προστασία του περιβάλλοντος, των ακτών και των δημόσιων χώρων που εν γένει αποτελούν σημαντικό χώρο αναψυχής των πολιτών, πόλο έλξης επισκεπτών και πηγή οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους κατοίκους και τον Σύλλογό μας, σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στο κλιμάκιο στρατιωτών της 98 ΑΔΤΕ που συμμετείχε στη δράση μας. Και του χρόνου με υγεία!!!