Ο «Γολγοθάς» του Γιώργου Καλογηρου από την Σκάλα Καλλονής- Το ευχαριστώ της οικογενείας στον κόσμο για την μεγάλη βοήθεια

Με επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καλλονή ο 5ος Ημιμαραθώνιος Καλλονής στην μνήμη του "Ευστράτιου Μουφλουζέλλη"


Ο 5ος Ημιμαραθώνιος ήταν αφιερωμένος επίσης στον Γιώργο Καλογηρου ο οποίος εδώ και 8 μήνες περίπου ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά σε κέντρο αποκατάστασης εκτός Λέσβου.

Το LesvosPost.com επικοινώνησε με μέλος της οικογένειας του Γιώργου και μας δήλωσε την ευγνωμοσύνη όλης της οικογένειας για την μεγάλη έως τώρα οικονομική ενίσχυση με σκοπό την άμεση αποκατάσταση του Γιώργου όσο δύσκολη και αν είναι αυτή..



Η κα Μενη Κουσκου εξαδέλφη του Γιώργου μέσω του lesvospost.com θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια όλο τον κόσμο που εδώ και 8 μήνες είναι διπλά στην οικογένεια της αλλά και τους διοργανωτές του 5ου Ημιμαραθώνιου Καλλονής όπου μέρος των εσόδων, θα δοθούν στον Γιώργο Καλογήρου ο οποίος δίνει την δική του μάχη για τη ζωή εδώ και περίπου 8 μήνες.

Όλα τα χρήματα των συμμετοχών από τα 6 χιλιόμετρα δυναμικού βαδίσματος θα δοθούν στην οικογένεια του Γιώργου, ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και δίνει την δική του "μάχη" την οποία και θα κερδίσει με την αγάπη και την στήριξη όλων μας!

Η κ Μενη δήλωσε στο L.P ότι ο Γιώργος δίνει την δική του μάχη ώστε σύντομα να είναι και πάλι εδώ στην Λέσβο που τόσο πολύ αγαπάει, όπως μας είπε η κατάσταση του είναι σταθερή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός γυρνούσε από νυχτερινή διασκέδαση με μηχανάκι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στην επαρχιακή οδό Άγρας-Καλλονής.

Δυστυχώς την ώρα εκείνη δεν περνούσε κανείς από την περιοχή με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον άτυχο Γιώργο. Τον εντόπισε τελικά μετά από ώρες ένας αγρότης της περιοχής πηγαίνοντας για το χωράφι του.

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να το κάνει μέσω του λογ/σμου τράπεζας Πειραιώς όπου υπάρχει ανοιχτός λογαριασμός προς όλους, στο όνομα " Χρήστος-Γιωργος Καλογηρου με το IBAΝ να είναι το

GR21 0171 3560 0063 5601 0180 164